Uskoro:Rak će imati priliku u ljubavi, Lav će tugovati, a ovog znaka čeka sreća!

Uskoro:Rak će imati priliku u ljubavi, Lav će tugovati, a ovog znaka čeka sreća!

2024-10-08 Off By Admin

Pripadnicima znaka Raka predstoje bitna dešavanja u ljubavi, Lavovima stižu teški trenuci, dok će Vodolijama konačno krenuti u životu…

 

RAK

Dragi rakovi, vama je se nedavno nešto veoma značajno desilo, a da vi toga niste ni svesni.  Uskoro slede promene. Naime, vi ste pre određenog vremena upoznali jednu zanimljivu osobu, ali ta osoba baš i nije ostavila previše lep utisak na vas. Međutim, zato ste se vi jako mnogo svideli toj osobi i ta osoba sada samo pokušava da pronađete način uz pomoć kojeg će vas ubediti da vas je dostojna. Naime, ako će vama nešto doneti naredni period, onda će vam on doneti bitna dešavanja na planu ljubavi koja će biti vezana za tu osobu. Ta osoba će početi da se bori za vašu ljubav i za vaše poverenje i sa tom osobom ćete moći da započnete ljubavnu priču. Vama će se uskoro ukazati prilika za početak veze, a od vaše odluke će sve zavisiti.

LAV

Dragi lavovi, vi sa dešavanjima tokom narednog perioda ni malo nećete moći da budete zadovoljni. Vama će naredni period pre svega doneti razloge za tugu. Mnoge osobe do kojih vam je stalo će vas razočarati. Prvo će vas razočarati jedna vaša draga osoba kojoj skoro pa neograničeno verujete. Ona će učiniti nešto što vi niste zaslužili. Sem toga vas očekuju i krajnje negativna dešavanja na planu ljubavi.

Naime, vi ćete tokom narednog perioda saznati brojne stvari o vašoj voljenoj osobi koje vam se ni malo neće dopasti. Vi ćete izgubiti poverenje u voljenu osobu, a vama će dešavanja na planu ljubavi toliko teško pasti da ćete vi početi da razmišljate čak i o ljubavnom kraju. Vama će tokom narednog perioda biti teško.  No,uskoro ce sve biti proslost.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2