OKTOBAR je nekim znacima POCEO LOSE,ali se SVE MENJA u danima koji DOLAZE!

OKTOBAR je nekim znacima POCEO LOSE,ali se SVE MENJA u danima koji DOLAZE!

2024-10-08 Off By Dejana

 

RIBE

Drage ribe, vi ste i same svesne da su vam neke promene u zivotu potrebne. Medjutim, ono sto vi ne znate jeste to da ce se vas zivot u narednom periodu po mnogo cemu promeniti. Vas zapravo brojne promene u zivotu ocekuju tokom meseca oktobra. I upravo ce vam oktobar biti veoma znacajan mesec.

 

Naime, tokom oktobra vas ocekuje ulazak jedne osobe u vas zivot. U vas zivot ce uci osoba koja ce vam se mnogo dopasti vec u trenutku, a ta osoba ce vam jasno staviti do znanja da vas zeli kraj sebe sa nekim postupcima. Vec sam pocetak meseca vam donosi upoznavanje te osobe, a vi cete cak u drugoj polovini oktobra sa tom osobom zapoceti ljubavnu pricu.

Vi uopste necete zazaliti zbog toga sto cete toj osobi ukazati priliku i to zato sto ce vam ta osoba omoguciti uzivanje u sreci. Ta osoba ce uvek biti tu za vas i ona ce vam zaista promeniti zivot iz korena. Ipak, ono sto je sigurno jeste da cete vi svakako sa tom promenom moci da budete zadovoljne.

A vama oktobar donosi i promenu zaposlenja. Vi cete konacno prestati da obavljate posao koji vam ne odgovara. Vi cete vec sredinom meseca oktobra imati jednu veoma kvalitetnu poslovnu ponudu i vi tu ponudu prosto necete moci da odbijete.

Mesec oktobar vam donosi kako ljubavni pocetak, tako i promenu zaposlenja. Vas zivot ce se zaista promeniti tokom meseca oktobra. Isto tako vas tokom oktobra ocekuju i brojni razlozi za srecu, a zbog svega toga ce vam oktobar ostati u veoma lepom secanju.

Pages: 1 2