TRI PREOSTALA MESECA do kraja godine ce biti BURNI, jednog ceka pravo LJUBAVNO LUDILO!

TRI PREOSTALA MESECA do kraja godine ce biti BURNI, jednog ceka pravo LJUBAVNO LUDILO!

2024-10-07 Off By Dejana

TRI PREOSTALA MESECA do kraja godine…

OVAN

Vama ce period do kraja godine biti veoma buran. Mozemo cak da kazemo da su pred vama trenuci u kojima cete morati da donesete najvece odluke. Ovo se narocito odnosi na mesec oktobar. Tada bi vasa ljubavna situacija mogla da se promeni iz korena. Neke stvari nikako ne mozete izbeci.

BIK

Ovo ce biti veoma zanimljiv period za vas. Narocito cete u novembru imati priliku da sredite svoj emotivni zivot. Nemojte kriti ono sto osecate vec se prosto usudite da otvoreno kazete sve sto mislite i da se borite za ono sto vase srce hoce.

BLIZANCI

Odlican je  period pred vama, narocito u drugoj polovini ovog meseca. Ovo ce  biti sjajna prilika da resite probleme koje imate, ali i neke dileme. Shodno tome, vazno je da slusate glas svog srca ali i da se usudite da rizikujete. Tek tada ce neke stvari moci da dodju na svoje mesto.

RAK

Vama oktobar nece doneti nista dobro. To ce nazalost biti najtezi mesec za vas u ovoj godini. Skoro je pa izvesno da cete ta izgubiti osobu do koje vam je veoma stalo. Nadjite nacina da krenete dalje nakon toga. U  novembru vas ocekuje dobitak.

LAV

Pred vama je period u kome cete moci da donesete neke odluke. Narocito u drugom delu ovog meseca. Pred vama su dani kada mozete da ostvarite svoje poslovne snove, a sto se tice ljubavi morate da sacekate leto kako bi sve doslo na svoje.

DEVICA

Vama ova godina bas i nije blistavo pocela ali ce u nastavku biti vise nego savrsena. Slobodno mozemo da kazemo da vam mesec oktobar donosi ljubav vaseg zivota a sa ulaskom te osobe u vas  zivot ce mnogo toga doci na svoje. Imate sve razloge da se radujete danima koji dolaze.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2