STRIJELAC:Ako vam TREBA NEKO ko VAS NIKADA NECE IZDATI,onda je STRELAC NAJBOLJI PRIMER za ODANOST i VERNOST!

STRIJELAC:Ako vam TREBA NEKO ko VAS NIKADA NECE IZDATI,onda je STRELAC NAJBOLJI PRIMER za ODANOST i VERNOST!

2024-10-07 Off By Nada

Uz svoje želje može uvijek da ide prema zacrtanom ličnom cilju. Uvjeren je da svojim lijepim riječima može motivisati mnoge, kao i svoje prijatelje inspirisati. Dobre je naravi,  obrazovan, inteligentan i na pravi način djelujeu ostvarenju svojih ciljeva. Samopouzdanje uvijek usmjerava prema svojoj budućnosti, jer mu je samopouzdanje uslov za velike poduhvate.

To je osoba koja je svjesna svojih  kvaliteta, siguran u sebe i ostavlja dobar utisak na svoju odlučnost, sposobnost, komunikativnost i predstavlja svoju realnost.

Perspektivan je, zahtjevan, inteligentan, poduzetan i veoma hrabar. Optimističan je i pozitivno gleda na svijet i oslanja se na one koji mu ulijevaju najviše nade. Vjeruje da je vječito sretan i nasmijan, a njegov svijet obojen ružičastom bojom. Siguran je na svoju usješnost, da uspijeva savladati svaku prepreku i koji život stavlja pred sebe. Strijelac zna sta zeli.

Kad mu je inspiracija u velikoj mjeri, on je tada  vezan za emotivni život i koji je uglavnom zasnovan na idejama, mašti i velikoj strasti.

Njegova velika motivacija ima odlične razloge da može postići željene ciljeve, jer je posvećena njegov aktivnosti. Uvijek je pod dejstvom inspiracije i zna da je motivacija glavni pokretač, kako bi imao osnovne životne aktivnosti.

Pages: 1 2