STRIJELAC:Ako vam TREBA NEKO ko VAS NIKADA NECE IZDATI,onda je STRELAC NAJBOLJI PRIMER za ODANOST i VERNOST!

STRIJELAC:Ako vam TREBA NEKO ko VAS NIKADA NECE IZDATI,onda je STRELAC NAJBOLJI PRIMER za ODANOST i VERNOST!

2024-10-07 Off By Nada

ODGOVORAN, UPORAN,VELIKODUŠAN…

Strijelac: Istinska ljubav se tiče samo njega. Uvijek je speman da uljepša svaki dan i pruža dovoljno ljubavi. Njegovo  srce poznaje svoj ritam i beskrajno želi da zajedno kucaju u ljubavnom ritmu strasti. Ljubav mu uvijek pruža šansu za novi početak i brojne i lijepe dane. Ljubav mu uvijek svijtli i raduje njegovo srce, te zna samo jedno da voli i da će voljeti

Njegova duša je uvijek bliska i osoba koja uvijek poštuje i cijeni.

Rođen je da bude pun ljubavi  i da dijeli sreću. Uvijek se trudi da pomogne u svemu i spreman uvjek da pruža podršku.  Njegova sreća je zagarantovana i prepušta se njoj, kako bi uživao u životu. Ima uvijek najljepši osjećaj, kojeg se može dogoditi čovjeku, jer čovjek bez ljubavi je prazan.  On daje snagu  i jedina mu je svijetla tačka u njegovom životu.

Pruža pozitivnu energiju i svakog preporodi.

Uvijek je miran i spokojan i uvijek se trudi da pruži sve što god poželi. Život mu je ispunjen slogom, nježnošću i ljubavlju. Nikad se ne boji velikih izazova, vjeruje u sebe svim srcem i dušom. Odgovara mu jednostavan tempo života , koji mu je prilagođen načinu življenja.

Izražava ono što osjeća, ponekad je osjetljiv i voli kad posvećuje pažnju svom okruženju.

Savjestan je i uvijek može ispravno sagledati  kakva je njegova prava vrijednost. Stvara dobre navike i daje sve od sebe, kako bi sve postalo stvarnost i postepeno mijenjao život na bolje. Posjeduje osobine plemenitog karaktera, poduzetnog duha, sretnom temperamentu i vedrom umu.

Strijelac razvija zdravo samopouzdanje, zajedno sa drugim pozitivnim osobinama i navikama. Otvoreno pruža podršku, iskazuje pohvale i razvija osjećaj odgovornosti i stvara realnu sliku o sebi i svojim mogućnostima.Samouvjereno stvara zdravu porodičnu atmosferu, zasnovan na međusobnoj ljubavi, podršci i velikom razumijevanju. Uvijek ulazi u toplo porodično okruženje, učiva u svakodnevnim razgovorima i uvijek svoj život čini uspješnijim i zadovoljnijim, te postavlja svoje ciljeve, koji su realni i ostvarivi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2