Sreća će pratiti Ovna, Lav je usamljen, a Vodolija počinje da se kaje što nije čuvala što je imala…

Sreća će pratiti Ovna, Lav je usamljen, a Vodolija počinje da se kaje što nije čuvala što je imala…

2024-10-07 Off By Maja

Vaga

Neophodne promene u ljubavi

Ljubav je na vašoj strani, ali vi kao da ne želite da je prihvatite. Previše ste zaokupljeni drugim obavezama, a vaš partner počinje da gubi strpljenje. U danima koji dolaze, moraćete da donesete važne odluke kako biste sačuvali svoju vezu, inače postoji rizik da vaš partner okrene leđa.

Škorpija

Upoznavanje srodne duše

Iako vas ljubavna sreća do sada nije pratila, ova sedmica donosi velike promene. Konačno ćete upoznati svoju srodnu dušu, a događaji pred vama će vas ispuniti srećom. Osećaćete se kao nikada pre, jer prava ljubav konačno dolazi u vaš život.

Strelac

Vreme za emotivni oporavak

Na polju ljubavi, posebni događaji vas ne očekuju, ali to vam trenutno i nije potrebno. Još uvek razmišljate o bivšem partneru i niste spremni za novu vezu. Ipak, vreme je da krenete dalje i otvorite srce za nove mogućnosti jer sreća vas čeka.

Jarac

Slomljeno srce

Ova sedmica donosi emotivno razočaranje, jer ćete saznati da je osoba koja vam se dopada već u ozbiljnoj vezi. Ovaj šok će vam slomiti srce, ali biće i važna lekcija o tome kako da dalje gradite svoje emotivne odnose.

Vodolija

Kajanje zbog propuštenih prilika

Vodolija će se suočiti sa osećajem kajanja zbog propuštenih prilika u ljubavi. Osoba do koje vam je stalo saznala je nešto važno o vama, što ste pokušali sakriti. Ljubavna sreća vam neće biti naklonjena, ali ovaj period će vam pomoći da shvatite šta zaista želite.

Ribe

Dni ispunjeni srećom

Do kraja sedmice, Ribe će doživeti samo srećne trenutke sa voljenom osobom. Vaša veza će biti ispunjena harmonijom i ljubavlju, a svi problemi će biti daleko iza vas. Uživajte u radosti i sreći koju vam ljubavni život donosi.

Pages: 1 2