Sreća će pratiti Ovna, Lav je usamljen, a Vodolija počinje da se kaje što nije čuvala što je imala…

Sreća će pratiti Ovna, Lav je usamljen, a Vodolija počinje da se kaje što nije čuvala što je imala…

2024-10-07 Off By Maja

Pred vama je nedeljni ljubavni horoskop koji otkriva šta vas očekuje na polju emocija. Saznajte kako će zvezde uticati na vaše odnose, da li vas čeka sreća, izazovi ili nove prilike. Svaki znak Zodijaka ima svoje specifične prognoze, pa pročitajte šta vas očekuje u ljubavi do kraja sedmice.

Ovan

Sreća na vašoj strani

Ovan, ljubavna sreća će vam biti posebno naklonjena do kraja ove sedmice. Bez obzira na izazove koje ste možda ranije imali, ljubav sada cveta u vašem životu. Osobi do koje vam je stalo pokazujete iskrenu privrženost i borbu, što donosi rezultate. Konačno, ljubav je pokucala na vaša vrata, a vi uživate u svakom trenutku.

Bik

Saznanje o skrivenim osećanjima

Ove sedmice ćete otkriti da se nekoj osobi mnogo dopadate. Ovo može doći kao iznenađenje, ali ljubav je za vas uvek bila nešto posebno. Pred vama su velike promene koje će doneti značajnu ljubavnu sreću. Na horizontu su emotivni trenuci koji će vam biti od velike važnosti.

Blizanci

Nesuglasice i emotivni izazovi

Na ljubavnom planu, pred vama su ozbiljne nesuglasice sa voljenom osobom. Ova situacija će vam teško pasti, jer postoji mogućnost da događaji dovedu do raskida. Ljubav vam je uvek na prvom mestu, ali ovog puta ćete biti suočeni sa izazovima koji zahtevaju vašu pažnju i razumevanje.

Rak

Kajanje zbog izgovorenih reči

Ova sedmica donosi osećaj kajanja zbog reči koje ste izgovorili voljenoj osobi. Bili ste suviše grubi, a te reči su duboko povredile vašeg partnera. Ipak, do kraja sedmice uspećete da ispravite svoje greške i povratite sklad u vezi. Ovo će vam doneti veliko olakšanje.

Lav

Usamljenost i razmišljanje o prošlosti

Tokom cele sedmice, Lavovi će osećati usamljenost. Stalno ćete razmišljati o bivšoj ljubavi i nećete biti spremni da započnete novu vezu. Srce vam pripada osobi iz prošlosti, a nova ljubav nema šanse jer vaša osećanja ostaju nepokolebljiva.

Devica

Harmonija u vezi

Sa voljenom osobom ćete provoditi vreme u harmoniji i uživanju. Pred vama su dani ispunjeni srećom, bez ikakvih problema na vidiku. Slobodne Device mogu očekivati susret sa divnom osobom koja će im promeniti život.

Nastavak na sledecoj stranici…

Pages: 1 2