Zvezde otkrivaju svim znacima šta ih čeka tokom utorka, srede i četvrtka…

Zvezde otkrivaju svim znacima šta ih čeka tokom utorka, srede i četvrtka…

2024-10-07 Off By Admin

Evo kakva dešavanja naredni dani donose pripadnicima svih znakova. Zvezde otkrivaju svim znacima šta ih čeka tokom utorka, srede i četvrtka…

HOROSKOP ZA UTORAK, SREDU I ČETVRTAK!

OVAN

Dragi ovnovi, vama će naredni dani doneti pozitivna dešavanja koja će vas prijatno iznenaditi. Prvo što vas očekuje jeste manji novčani dobitak, pa vas posle toga očekuje i više nego lepo ljubavno iznenađenje koje će vam prirediti voljena osoba.

BIK

Dragi bikovi, vama će naredni dani doneti dešavanja koja će vas zabrinuti. Vama će tako malo toga polaziti za rukom na poslu, a sem toga vas očekuju i neki problemi na planu ljubavi vašeg života. Vi ćete zbog svega toga biti nervozni.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će naredni dani doneti razloge za tugu. Nažalost, predstoje vam dešavanja koja vi niste zaslužili. Vas će razočarati neke vaše drage osobe i to na veoma loše načine. Predstoje vam teski dani.

RAK

Dragi rakovi, vas tokom narednih dana očekuju dešavanja koja će vam jako mnogo značiti. Naredne dane će vam obeležiti to što ćete uspeti da rešite jako mnogo problema, a vama će posebno značiti to što ćete rešiti brojne ljubavne probleme.

LAV

Dragi lavovi, položaj planeta će vam odgovarati tokom narednih dana i zbog toga ćete moći da dobijete sve što poželite. Vama će naredni dani doneti dešavanja koja će vas apsolutno oduševiti. Vi ćete razloga za sreću imati.

DEVICA

Drage device, vas tokom narednih dana očekuje prilika da rešite sve probleme na planu vaše veze. Vaš partner će pokazati spremnost na kompromis, a i vi to trebate učiniti. Sem toga vama će naredni dani doneti neočekivana dešavanja koja će vam omogućiti sreću.

 Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2