Do kraja meseca, LJUBAVNI SUSRET koji MENJA SVE,i VRACA VERU u LJUBAV-evo kom znaku!

Do kraja meseca, LJUBAVNI SUSRET koji MENJA SVE,i VRACA VERU u LJUBAV-evo kom znaku!

2024-10-07 Off By Maja

Ovaj zodijak nije imao mnogo srece u ljubavi, ali to ce do kraja mjeseca da se promjeni. Dugo je cekao na pravu, iskrenu ljubav koju i zasluzuje. Vrijeme je da sudbina spoji njegove puteve sa velikom srecom.

JARAC

Vi ste zodijak koji je uvijek imao veliku vjeru u ljubav, ali ista ta ljubav vam nije uvijek bila naklonjena. Vi ste jedna iskrena dusa koja je uvijek bila postena i vjerna  svom partneru, ali bivsa ljubav prosto nije znala da cijeni koga ima pored sebe. Sigurno je da to nije vas gubitak, jer ko ne umije da cijeni vasu iskrenu ljubav, u vasem zivotu nema sta da trazi.

Ljubavna sreca vam je okretala ledja ali vi nikada niste prestali da se nadate svojoj sreci.

Zelite da pored sebe imate nekoga ko ce vas iskreno voljeti, nekoga ce vam biti podrska kao sto ste i vi to uvijek bili. Mozda vas je vase dobro srce kostalo previse boli, ali vi niste naucili da se igrate sa tudjim osjecanjima.

Uvijek ste bili samo iskreni i nemate namjeru da to ikada mijenjate. Vasa ljubav je iskrena jer vi volite cijelom dusom, samo takvu ljubav i vi zasluzujete i nista manje od toga. Do kraja mjeseca vasoj samoci dolazi kraj. Ljubavne zvijezde sa vama imaju predivne planove jer vrijeme stize u kojem cete vi upoznati svoju veliku ljubav, svoju srodnu dusu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2