BLIZANCI vaze za ljude sa teskim karakterom,ali imaju dusu za pozeleti!

BLIZANCI vaze za ljude sa teskim karakterom,ali imaju dusu za pozeleti!

2024-10-07 Off By Nada

Kad su im u pitanju direktni sukobi, oni su skloni na hrabre poteze i nikad ne odustaju.

Uvijek su okruženi prijateljima, poznanicima, jer su uvijek puni duhovne bliskosti.  Znaju da budu na distanci i trude se da ne pređu granice u nekim slučajevima.   Veoma su pozdani i ljubitelji su svega što je lijepo. Stabilni su, pošteni i uvijek drže do svojih principa i svojih pravila u životu.

 Ne izbjegavaju svoje obaveze i ponašaju se veoma odgovorno, sve razumiju, dopunjuju se  i sa svakim surađuju.

Istrajni su i imaju želju za napredovanjem, imaju mnogo mogućnosti  kako bi organizovali važne poslove.   Svojim šarmom i lijepim izgledom uvijek su usklađeni i imaju dobru komunikaciju.  Vole kad su posvećeni, divni i kad osjećaju iskrenu ljubav.

Uvijek pružaju divljenje, laskanje, komplimente i izražen ponos.

Puni su topline, ljubavi,  akcija, uživanja i uzbuđenja, a sve im to donosi adrenalin i budi njihovo zadovoljstvo.  Njihove emocije su burne, tople , a svoju ljubav pružaju punog srca, jer su odani i na njih se uvijek može osloniti.

Uvijek daju pojačanu emocionalnu energiju, a samim tim otvaraju vrata onima koje vole.

Oni su osobe koje vode računa o svom partneru, prave stavove i nikad ne donose nagle odluke.  Rado prihvataju svoju ljubav i bolji život, te  uvijek imaju dobre namjere.

Vole kad unose sigurnost i dobro raspoloženje.

Šarmantni  su, samouvjereni i neodoljivo privlačni.  Nježni su i uvijek brižni partneri, te uvijek poklanjaju dovoljno ljubavi i pažnje koju uvijek pokazuju. Poštivaju sve i cijene, a istovremeno vole da uživaju u svojim aktivnostima.

Pages: 1 2