BLIZANCI vaze za ljude sa teskim karakterom,ali imaju dusu za pozeleti!

BLIZANCI vaze za ljude sa teskim karakterom,ali imaju dusu za pozeleti!

2024-10-07 Off By Nada

BLIZANCI  SU VEOMA SAOSJEĆAJNI, NJEŽNI, POUZDANI,  DRUŠTVENI I PRAVI SU PRIJATELJI KOJI SU UVIJEK TU KADA NEKOME TREBA PRUŽITI PODRŠKA..

Blizanci svoje slobodno vrijeme vole provoditi sa svojim odabranim prijateljima i uvijek pružati svoje dobro raspoloženje.  Uvijek se dobro organizuju i određuju svoje prioritete.  Vrlo su pažljivi  i trude se da svakog upute na pravi put, pružaju dobre savjete i trude se da pruže puno zadovoljstvo.

Kada je pred blizancima uspješan period za realizaciju svojih ideja i provođenja planova, oni tada pokazuju drugima koliko vrijede .

Uvijek se trude sa svojih postupcima pružaju veliko zadovoljstvo. Otvaraju velike i profesionalne mogućnosoti, jer su to dva osnovna pravila za održavanje i razumijevanje.  Posao im je veoma bitan i uvijek imaju spremnost, i svaki posao dovedu do kraja.

U poslovnom svijetu uvijek su dobro raspoloženi i otvoreni za svaki dijalog.

Njhove obaveze podstiču ih da napreduju i ostvaruju svoje uspjehe.  Uvijek preuzimaju obaveze na sebe i pružaju podršku i veliko razumijevanje.  Lako postižu opažanja dobrih stvari u osobama koje su većinom u njhovom okruženju.

Prilagodljvi su u mnogim stvarima i sve to u potpunosti iskorištavaju.

Vode računa o sebi i vlastitom zadovoljstvu, privlačni su i učiniće sve da se zadovolje unutrašnjim stanjem.   Šarmantni su , jako simpatični i posebno ostavljaju dobar dojam. Znaju se uvijek kontrolisati i svaku odluku donositi hladne glave  Blizanci pripadaju  grupi odgovornih, stabilnih i prilagodljivih.Strpljivi su, odgovorni, racionalni, druželjubivi i vole da pomaže drugima.  Vežu se za veoma stabilne osobe, a koje su iskrene.  Uživaju u svakom trenu svog druženja i vole da ulaze u nove krugove prijatelja, da uživaju  u druženjima i da se osjećaju veoma zadovoljnim.

 Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2