STRIJELAC – njemu NE TREBA MNOGO za SRECU jer NE OCEKUJE da mu neko nesto POKLONI vec se sam IZBORI…

STRIJELAC – njemu NE TREBA MNOGO za SRECU jer NE OCEKUJE da mu neko nesto POKLONI vec se sam IZBORI…

2024-10-06 Off By Nada

Svjestan je svojih vrlina i mana. Bavi se onim stvarima na koje je ponosan.

Bavi se onim što ga ispunjava i gdje se osjeća svoj na svome. Uvijek je uspješan i može ostvariti potpuno svoje snove. Svjestan je svojih sposobnosti i uvijek teži prema višim ciljevima. Privlači pozornost drugih, lako komunicira i uvijek sluša njihovo mišljenje.

Voli kad živi u društvu u kome osjeća da je prihvaćen i cijenjen. Mnogi ga osjećaju voljenim i bliskim, jer osjećaju njegovu uljudnost, ljubaznost i poštovanje. Strijelac ima stav.

Veoma je simpatičan  i uvijek se trudi da bude nasmijan i drag, čak i kad ima loš dan. Uvijek je fokusiran na svoju energiju i pažnju  i ima prave i iskrene namjere. Voli razgovarati i svoje vrijeme provoditi sa osobama koje su dosljedne i dobar je oslonac u određenim životnim sitacijama.

Optimizam i pozitivno mišljenje pomažu mu da sačuva nadu tokom pozitivnog perioda.

Život mu je ispunjen slogom, nježnošću i ljubavlju. Bezbrižan je i srećan život uvijek je uz njega. Nikad se neboji, jer vjeruje u sebe svim srcem i dušom. Izražava ono što osjeća, jako je osjetljiv i voli kd posvećuje pažnju svom okruženju.

Savjestan je iuvijek može sagledati kakva je njegova prava vrijednost. Stvara dobre navike i daje sve od sebe kako bi sve postalo stvarnost i postepeno mijenjao život na bolje.

Pages: 1 2