Prognoze za naredni period: Evo šta vas očekuje!

Prognoze za naredni period: Evo šta vas očekuje!

2024-10-06 Off By Dejana

 

VAGA

Horoskop buducnosti: Drage vage, vama ce se u periodu do kraja  oktobra pruziti jedinstvena prilika. Vi cete u periodu do kraja oktobra biti u prilici da zapocnete novu vezu sa bivsim partnerom. Vas bivsa ljubav zeli nazad, a vi cete to moci i same da shvatite u narednom periodu. Ono sto je sigurno jeste da cete vi imati ponudu bivseg partnera za pocetak nove veze.

SKORPIJA

Drage skorpije, u perodu do kraja meseca vas ocekuje nesto veoma vazno, a to je prilika da promenite okruzenje. Vi cete uskoro imati ponudu za promenu zaposlenja koja ce biti vezana za jedno udaljeno mesto, ali ce vama biti veoma tesko da na tu ponudu pristanete. Ono sto je sigurno jeste da ce apsolutno sve zavisiti samo od vase odluke.

STRELAC

Dragi strelci, vas u perodu do kraja meseca ocekuje nesto zbog cega cete posumnjati u ljubav koju osecate prema osobi sa kojom ste u vezi. Naime, vi cete upoznati jednu osobu koja ce vas prosto impresionirati, i vi cete u periodu do kraja meseca morati da donesete jednu tesku odluku. Vi cete morati da izaberete izmedju osobe sa kojom ste u vezi i izmedju osobe koju cete tek upoznati.

JARAC

Dragi jarcevi, vama ce period do kraja meseca obeleziti desavanja koja ce vam se mnogo svideti. Vas ocekuje veliki broj novcanih dobitaka, a sem toga vas ocekuje nesto zaista carobno. Vas zapravo ocekuje ostvarenje vaseg velikog ljubavnog sna, a to ce vam doneti neizmernu kolicinu srece.

VODOLIJA

Drage vodolije, vas zivot bi se mogao u potpunosti promeniti u periodu do kraja meseca oktobra . Vas ocekuju neke prilike, ali ce sve samo od vas zavisiti. Vas prvo ocekuje prilka da ponovo zapocnete vezu sa bivsim partnerom, a isto tako vas ocekuje prilika da promenite zaposlenje. Period do kraja meseca  ce vam doneti niz veoma bitnih desavanja.

RIBE

Drage ribe, vi niste ni svesne koliko cete razloga za srecu imati u periodu do kraja meseca . Vas do kraja meseca  ocekuju samo divna desavanja u kojima cete uzivati. Vi cete u periodu do kraja meseca  moci apsolutno da budete zadovoljne sa situacijom na svim planovima vaseg zivota.

Pages: 1 2