Njima je LJUBAVNA TUGA sudjena:Ovi znaci ce se saznati da nisu iskreno voljeni!

Njima je LJUBAVNA TUGA sudjena:Ovi znaci ce se saznati da nisu iskreno voljeni!

2024-10-06 Off By Maja

 jeOvi znaci su uvijek cinili sve za svoju ljubavnu srecu ali uskoro ce saznati da nisu bili iskreno voljeni jer ce voljena osoba to da im i dokaze. Tezak period je pred njima u kojem ce se sa velikom tugom morati suociti.

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji zivi za ljubav i koji je uvijek pokusavao sve kako bi se izborio za svoju ljubavnu srecu. Trenutno ste sretni i nikada necete posumnjati u voljenu osobu jer u vasem zivotu vlada veliko povjerenje prema osobi koju volite. Jako vam je bitno da u vasoj vezi vlada povjerenje jer samo tako mozete opstati u jednoj vezi. Povjerenje i iskrenost su za vas na prvom mjestu kada je vasa veza u pitanju. Iskrenost vam je bitna ali ta iskrenost ce vam slomiti srce. Pred vama je tuga i  desavanja u kojima ce vam voljena osoba priznati da vas vise ne voli.

Ljubavna sreca vam okrece ledja jer vi cete saznazi sve, pa cak i da vas partner potajno u svom zivotu ima drugu ljubav. Vas ocekuje tuga kao nikada do sada jer sa tom osobom ste imali velike planove za zivot ali sve ce se okrenuti protiv vas. Pred vama su desavanja u kojem ce tuga vladati ali vi necete dozvoliti da se ona dugo zadrzi u vasem zivotu. Pred vama su desavanja koja ce vam dati snagu da nastavite dalje, jer mada ce tuga vladati u vasem zivotu vi necete dozvoliti da vas ona slomi. Svoje povjerenje ste poklonili pogresnoj osobi koja ce vam slomiti srce ali to srce ce pronaci nacin da se oporavi. Vi znate kolik vrijedite i da zasluzujete samo iskrenu ljubav.

 

Nastavak na sljedecoj stranici….

Pages: 1 2