LAV   – dok SVI MISLE da je HLADAN i SEBICAN,on je zapravo znak koji ce DUSU DATI onima koje VOLI!

LAV – dok SVI MISLE da je HLADAN i SEBICAN,on je zapravo znak koji ce DUSU DATI onima koje VOLI!

2024-10-06 Off By Nada

Lav zna sta zeli. Riječ je o srdačnoj i izuzetno toploj i dobronamjernoj osobi.  Intelektualna je i emocionalna osoba. Mnogo pozitivne energije, uvijek mu je usmjerena prema dosljednosti, a što su jako bitni da prevaziđu svaki izazov.  Njegova energija  , takođe daje blagost i spokoj i zato je idealan.

Povoljno utiče na kreativne potencijale i otvoren je za mnoge stvari i spreman za nova saznanja.

Prolazi kroz razna iskušenja, koja ga na kraju i ojačaju. Donosi samopouzdanje i energiju, i bori se za svoje ciljeve i ostvarivanje snova.Mnogi ga cijene i dive mu se. Neizmjerno je šarmantan , pa mu nije teško da skrene pažnju na sebe.  Donosi velika nadahnuća i kreativnu energiju. Vjeran je prijatelj i sve će učiniti kako bi to prijateljstvo opstalo.

Voli da se druži sa osobama koja donose sreću i zadovoljstvo. Sretan je, veseo i prilično opušten.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Pomaže mnogima, uveseljava ih i uvijek pomaže u teškim trenucima.  Velikodušan je i trudi se da takav i ostane. Radi onako kako misli da je najbolje i otvoreni su mu putevi na svim poljima. Voli, a i voli biti  voljen sa svakodnevnim osjećajima. Bori se za pažnju i ljubav i uglavnom je zadovoljan.

Veoma je zabavan, nježan, i voljen, te skroman i jako osjećajan.

Lav uživa u društvu voljene osobe i u duši je spreman za ljubav. Ljubavno samopouzdanje mu je na visokom nivou , a na svoj poseban način ostvaruje svoje snove.Uživa u vremenu koji je izdvojio za sebe  i gdje stvara mir i opuštanje.  Brižan je , odan i posvećen, pouzdan i siguran u sebe.

Pages: 1 2