LAV   – dok SVI MISLE da je HLADAN i SEBICAN,on je zapravo znak koji ce DUSU DATI onima koje VOLI!

LAV – dok SVI MISLE da je HLADAN i SEBICAN,on je zapravo znak koji ce DUSU DATI onima koje VOLI!

2024-10-06 Off By Nada

HRABAR,ODGOVORAN, PRAKTIČAN…

Lav. Jako je komunikativan i sve poštuje one koji ga uvažavaju. Gdje god se nalazi voli da bude dobro prihvaćen. Podržava sve što je pozitivno i sa svima gleda da bude u dobrim odnosima. Izuzetno je kreativan, iskren , sve poštuje i uvažava.

Plemenitog je karaktera i dobronamjernog duha, te iza sebe uvijek ostavlja trag svoje dobronamjernosti.

Njegov karakter  pomaže mu da bude što jači i da opet to dijeli sa osobama oko sebe. Njegova očekivanja su uvijek velika i očekuje dobre rezultate.  Daje sve od sebe, kako bi se pokazao u što boljem izdanju. Siguran je u sebe  i ostvaruje dobre rezultate, koji su vrijedni svake pažnje.

Vrlo je ustrajan i uvijek osjeti kad je na dobrom putu.  Mnogo je otvoren i spreman je na nove izazove.

Svojim stilom koji odiše sentimentalnošću, prikazuje se kao emotivna i odana osoba. Stabilan je, ugodan , vrijedan, ali i radoznalog duha, te pokazuje u potpunosti svoje ambicije. Ima dosta potencijala i na putu je ostvarenja svojih želja, koje je na neki način uložio u sebe.

Svojim radom utiče na samopouzdanje. Uživa da motiviše svoje mnoge i dokazuje da male stvari čine pojedince sretnim.

Voli da uživa u svakom trenutku svog života, voli da bude voljen i da gradi svoj lični put, te da je siguran sam sa sobom. Svojim aktivnostima sa sigurnošću nosi dobre rezultate. Svaki njegov potez završi sretno, jer uvijek misli dobro. Njegove ambicije su mu najvažnije u životu i može planirati daljnje poteze i sve postaviti na svoje mjesto.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2