OVI znaci MOGU ZABORAVITI na PROBLEME, jer im KONACNO DOLAZI  VREME SRECE, USPEHA i LJUBAVI!

OVI znaci MOGU ZABORAVITI na PROBLEME, jer im KONACNO DOLAZI VREME SRECE, USPEHA i LJUBAVI!

2024-10-05 Off By Dejana

Ovi zodijaci mogu zaboraviti na probleme, jer oni uskoro pripadaju proslosti.

OVAN

Vama zaista mnogo toga nije polazilo za rukom u posljednjem periodu. Dolaze vam dan kada cete zaboraviti na probleme. Uzalud je bio sav vas trud, kada vam je sreca okrenula ledja. Posebno na polju financija ste imali mnogo problema koji vas i do danas prate. Naucili ste da se na kraju nekako izborite za svoju srecu, ali ovaj put kao da se je sve okrenulo protiv vas. Iza vas je jedan zaista tezak period koji vas je znao dovesti do ocaja.

Zarekli ste se da cete se izboriti za svoju srecu, i u tome niste pogrijesili.

Pred vama je sreca kao nikada do sada. Uskoro dolazi period u kojem  ce vam sve polaziti za rukom. Pred poslovnih uspijeha, vas ocekuje i jedan iznenadni novcani dobitak. On ce vam mnogo toga olaksati jer ce vam taj novac biti preko potreban. Vrijeme je da vas sreca pogleda, i ona ce to uciniti. Pred vama je period u kojem za brige i probleme necete znati. Nema sumnje u to da ste vi tu srecu iskreno zasluzili. Ovaj put joj je bilo potrebno samo malo vise vremena da dodje do vas.

RAK

Vi najbolje znate da sebi napravite probleme. To ne moze niko bolje osim vas. Previse ste dobri, ali vi prosto ne primjetite koliko ljudi znaju da iskoriste vasu dobrotu. Na novcanim gubitcima koje ste pravili u zadnje vrijeme, mozete da se zahvalite kod osobe kojoj ste slijepo vjerovali. Vasa dobrota nema kraja, tudja pakost takodjer. Vama je sudjeno da budete sretni, jer vasa dusa nikada nije bila pokvarena.

Vi jeste direktni i iskreni, ali nikada zlonamjerni.

Vi ste jedna dobra dusa koja zasluzujue srecu,  i koja ce tu srecu uskoro dobiti. Pred vama je jedan novcani dobitak koji ce sve promijeniti na bolje. Napokon cete moci da ostvarite jedan svoj veliki san. Sve sto zapocnete urodit ce plodom i velikim uspijehom. Pred vama je period koji samo srecu donosi, i ona ce ostati u vasem zivotu. Uskoro cete moci ostaviti brige u stranu i uzivati u predivnim danima koji ce biti pred vama.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2