NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP:Vodolija LJUBOMORNA,Lav ZBUNJEN…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP:Vodolija LJUBOMORNA,Lav ZBUNJEN…

2024-10-05 Off By Dejana

OVAN

Nedeljni ljubavni horoskop za vas donosi lepe vesti. Sedmica  koja je pred vama bi mogla biti  veoma lepa sto se ljubavi tice.Zato mozete da se fokusirate na to da sredite svoj emotivni zivot i da to bude ono sto vam je najvaznije. Borite se za svoju srecu.

 

BIK

Morate da donesete odredjene odluke i da shvatite sta je ono sto zelite.  Ovih dana ste u dilemi pa mozda cak i u ljubavnom trouglu ali krajnje  je vreme da shvatite ko je osoba koju zelite  i da se za nju i borite.

BLIZANCI

Moze se reci da ne znate  sta zelite i to je ono sto bi tokom naredne sedmice moglo da vam pravi probleme kada je o ljubavi rec.   Nemojte nikome davati laznu nadu. Jer prosto nemate prava na to i sve dok ne budete sigurni u svoje zelje nemojte nista raditi po tom pitanju.

 

RAK

Ovo ce biti sedmica u kojoj cete moci da se fokusirate na emocije jer je konacno na polju posla sve onako kako bi ste i zeleli da bude. Neka vam osnovni cilj bude da konacno imate kraj sebe osobu koju toliko dugo zelite.

 

LAV

Neka vam  ova sedmica  bude konacno prilika da shvatite sta je ono sto vam je prioritet u zivotu jer ovih dana ni sami ne znate  da li da se oslonite na glas svog srca ili svog razuma. Vazna je odluka pred vama ali mozda je samoca ono sto vam najvise prija.Nedeljni ljubavni horoskop nosi poruku za vas.

 

DEVICA

Konacno cete ove sedmice dobiti dokaz emocija jedne osobe za koju ste vi spremni na sve.  To je  upravo ono sto zelite vise od svega,  jer  vam sada deluje da medju vama nece biti nista,ali  na srecu se itekako varate.

 

VAGA

Moze se reci da je za sada sve u redu sto se ljubavi tice,i tako ce ostati i tokom naredne sedmice. Cak i ako ste sada slobodni,moguce je da vam ta sloboda odgovara vise nego neka veza. Spremni ste na to da se posvetite sebi.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2