Mali horoskop za sledeću sedmicu: Neko će imati razloga za veliku sreću i iskrenu radost!

Mali horoskop za sledeću sedmicu: Neko će imati razloga za veliku sreću i iskrenu radost!

2024-10-05 Off By Dejana

VAGA

Patnja zbog ljubavnih problema

Vage će sledeće sedmice prolaziti kroz težak emotivni period. Osećate se kao da vam je ljubavni život u stagnaciji, a to utiče na vaše raspoloženje i motivaciju.

Poslednji pokušaj u ljubavi

Ako vam je stalo do određene osobe, možda je ovo pravi trenutak da još jednom pokušate da je osvojite. Ako ništa drugo, barem ćete znati da ste dali sve od sebe, umesto da živite u lažnoj nadi.

ŠKORPIJA

Problemi u ljubavi

Za Škorpije, ljubavni život će sledeće sedmice biti izvor frustracija. Iako na poslovnom planu sve funkcioniše besprekorno, osećaj emotivnog nezadovoljstva kvari vam ukupno raspoloženje.

Vreme je za emotivne promene

Vreme je da se suočite sa svojim emocijama i oslobodite se prošlosti. Morate pronaći snagu da krenete dalje i usmerite svoju energiju na ono što vas čini srećnim.

STRELAC

Poniženje zbog ljubavi

Strelčevi će se sledeće sedmice suočiti s emocionalnim izazovima. Biće neophodno da pogazite ponos kako biste postigli sreću u ljubavi.

Ljubavna sreća zavisi od vas

Osoba pored vas vas voli, ali čeka da vi napravite prvi korak. Vaša sreća u ljubavi sada zavisi isključivo od vas i vaših odluka.

JARAC

Pregršt obaveza

Jarčevi će sledeće sedmice biti preopterećeni obavezama. Vremena za odmor neće biti, ali vaš trud neće proći nezapaženo.

Poslovne mogućnosti

Krajem sedmice očekuje vas neočekivana poslovna ponuda koju nećete moći da odbijete. Iskoristite ovu priliku, jer vas očekuje značajan napredak.

VODOLIJA

Otkrivanje tajne ljubavi

Vodolije će sledeće sedmice saznati ko ih tajno voli. Moguće je da će neko iz vašeg bliskog kruga konačno priznati svoja osećanja.

Budite iskreni prema sebi i drugima

Ako ne osećate isto, najbolje je da budete iskreni od samog početka kako biste izbegli nepotrebne komplikacije i eventualne nesporazume.

RIBE

Gorko kajanje

Ribe će sledeće sedmice osećati gorko kajanje zbog prošlih ljubavnih odluka. Shvatićete da ste izgubili osobu koju ste voleli.

Pokušaj da ispravite greške

Iako vas očekuje razočaranje, ne znači da ne treba pokušati da ispravite svoje greške. Možda još uvek postoji šansa za vas, ali morate biti spremni da preuzmete odgovornost za svoje postupke.

Pages: 1 2