Ljubavne astro prognoze:Nekome ce ponos  da bude prepreka ka sreci,Bik se uzalud trudi da nekome dokaze svoje emocije…

Ljubavne astro prognoze:Nekome ce ponos da bude prepreka ka sreci,Bik se uzalud trudi da nekome dokaze svoje emocije…

2024-10-05 Off By Dejana

OVAN

Ljubavne astro prognoze: Velike su sanse da cete tokom ovog perioda moci da uzivate u ljubavi. Sve bi moglo  da se promeni bas onda kada to najmanje ocekujete i toga treba   da budete svesni, To znaci da ne a ne ocekujete da vam neke stvari “padnu sa neba” vec da se za njih borite.

 

BIK

 

Nista  sto tokom narednog perioda uradite vasem partneru nece biti dovoljan dokaz toga da vam je stalo. Priznali vi to ili ne sada kraj sebe imate osobu koja misli iskljucivo na sebe i  trazi previse od vas,a ona sama vama nista ne pruza.

 

BLIZANCI

Ljubavne astro prognoze: Imate kraj sebe osobu koja je zaista spremna na mnogo toga da bi vas usrecila. Treba da cuvate to sto imate i da nikada ne dozvolite da   ta osoba ode iz vaseg zivota. Ponekad  treba  sve drugo da zanemarite zbog nje.Neka ovo bude period za ljubav.

 

RAK

Odlican period je pred vama. Prilika da resite sve svoje dileme i da se prosto posvetite voljenoj osobi dok ce rakovi koji su slobodni u prvoj polovini  juna moci da uzivaju kraj prijatelja dok ocekuju da im se desi jedna fatalna ljubav…

 

LAV

Ponos bi mogao tokom narednih  dana da bude najveca prepreka kada je vasa sreca u pitanju. Nemojte misliti   o tome da li  gazite svoje principe vec da li ste srecni. Jer  to jedini nacin da resite svoje dileme i da budete kraj osobe do koje vam je stalo.

DEVICA

Pred vama je period u kome cete moci da uzivate. Prosto  je sasvim sigurno da vam sledi    prva polovina meseca u kojoj cete imati priliku ne samo da sredite svoj ljubavni zivot vec i da shvatite sta je ono sto zelite. Mnoge device ce shvatiti da je samoca najbolji izbor.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Pages: 1 2