EGIPATSKI HOROSKOP: Saznajte KOME DONOSI LOSE a kome DOBRE VESTI do KRAJA OVOG MESECA!

EGIPATSKI HOROSKOP: Saznajte KOME DONOSI LOSE a kome DOBRE VESTI do KRAJA OVOG MESECA!

2024-10-05 Off By Dejana

 

VAGA

Drage vage, vi ćete u periodu do kraja meseca imati problema samo sa finansijama i to zbog toga što vas očekuju čak dva neočekivana novčana gubitka. Ipak, vama period do kraja oktobra zato donosi brojna pozitivna dešavanja na mnogim drugim planovima vašeg života.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, ako će vama period do kraja meseca nešto doneti, onda će vam on doneti mnogo razloga za sreću i lepih dana. Upravo će vama zvezde biti naklonjene i zbog toga će vam svaki dan biti lepši od predhodnog. Mnogo čarobnih i lepih dešavanja vam predstoji.

STRELAC

Dragi strelci, vaša poslovna situacija će se promeniti na bolje u periodu  koji je pred nama, a isto to se može reći i za situaciju na planu vaše veze. Upravo zbog toga će mnoge brige iz vašeg života prosto nestati. Period do kraja meseca će vam biti lako lep, tako i uspešan.

JARAC

Dragi jarčevi, dugo vremena vi čekate na divne dane ispunjene srećom, a vašem čekanju konačno dolazi kraj. Upravo vama period do kraja meseca donosi samo mnogo divnih dana i to zbog brojnih prelepih dešavanja koja vas očekuju na mnogim planovima vašeg života. Dolaze vam fantastični trenuci.

VODOLIJA

Drage vodolije, vi jeste veoma snažne, ali čak ni vama neće biti lako u periodu koji sledi. Vama neće biti lako da se izborite sa brojnim problemima koji vas očekuju. Period pred nama vam donosi kako poslovne, tako i ljubavne probleme i vama neće biti lako da izađete kraj sa njima.

RIBE

Drage ribe, vaše raspoloženje će se veoma brzo menjati u periodu pred nama. Sa situacijom na planu ljubavi vašeg života vi nećete moći da budete zadovoljne. Međutim, vi ćete zato u periodu do kraja meseca moći da budete zadovoljne kako sa dešavanjima na poslu, tako i sa vašim finansijama.

Pages: 1 2