OKTOBARSKA SUDBINA i BUDUCNOST: Koga cekaju VAZNA DESAVANJA,CIJI zivot se menja, a ko ce biti LEPO RASPOLOZEN?!

OKTOBARSKA SUDBINA i BUDUCNOST: Koga cekaju VAZNA DESAVANJA,CIJI zivot se menja, a ko ce biti LEPO RASPOLOZEN?!

2024-10-04 Off By Dejana

 

VAGA

Drage vage, vi vec dugo vremena razmisljate o nekim promenama u zivotu, a vi cete biti u prilici da promenite okruzenje u periodu do kraja oktobra. Upravo vas na samom pocetku  oktobra  ocekuje poslovna ponuda koja ce biti vezana za jedno udaljeno mesto. A vama ce isto tako period do kraja  meseca obeleziti i neki veoma vazni novcani dobici.

 

SKORPIJA

Drage skorpije, vama ce period do kraja meseca oktobra obeleziti kako problemi, tako i razlozi za srecu. Problema cete imati najvise na planu posla, ali vas isto tako na planu ljubavi ocekuje veliki broj razloga za srecu. Period do kraja meseca oktobra ce vam doneti desavanja zbog kojih ce se vase raspolozenje veoma brzo menjati.

STRELAC

Dragi strelci, vi cete moci apsolutno da budete zadovoljni sa svim onim sto ce vam doneti period do kraja meseca. Naime, vas na poslu ocekuje mnogo uspeha, kao i unapredjenje, a na planu ljubavi vas ocekuju neka nezaboravna desavanja u kojima cete uzivati. Vama stizu neki mnogo lepsi i bolji dani.

JARAC

Dragi jarcevi, vi nikakvih problema sa novcem necete imati u periodu do kraja  oktobra, ali cete zato problema imati na planu ljubavi i to velikih. Vas problemi na planu ljubavi ocekuju samo zbog postupaka vaseg partnera, a vi cete zbog tih postupaka ozbiljno razmisljati o raskidu. Veoma turbulentan period vam predstoji.

VODOLIJA

Drage vodolije, period do kraja meseca oktobra ce vam doneti desavanja o kojima dugo vremena sanjate. Naime, vas ce pratiti sreca zvezda kuda god da krenete i zbog toga vas ocekuje ostvarenje nekih vasih snova i zelja, kao i ogroman broj uspeha na poslu. Vi cete period do kraja  meseca provesti u zaista lepom raspolozenju, kao i u velikoj sreci.

 

RIBE

Drage ribe, period do kraja meseca oktobra ce vam obeleziti povratak vaseg bivseg partnera u zivot. Ta osoba ce se truditi i ona ce na sve nacine pokusavati da vas ubedi da joj pruzite jos jednu priliku. Vi cete zapravo shvatiti da vasa osecanja prema toj osobi nisu u potpunosti nestala, i vama ce se pruziti jedinstvena prilika da ponovo zapocnete vezu sa osobom sa kojom ste nekada davno u proslosti bile srecne.

Pages: 1 2