MORAJU da STEGNU  ZUBE i IZDRZE  BOL: Ovim znacima, nazalost, slede TESKI MOMENTI!

MORAJU da STEGNU ZUBE i IZDRZE BOL: Ovim znacima, nazalost, slede TESKI MOMENTI!

2024-10-04 Off By Dejana

 

STRELAC

Dragi strelci, mesec oktobar vam, blago receno, nece zapoceti lepo. Vama ce prvi dani meseca oktobra doneti veliki broj problema, kao i neke razloge za tugu. Vama zvezde nece biti naklonjene na pocetku oktobra i zbog toga vas ocekuje mnogo negativnih desavanja. Vas prvo ocekuju negativna desavanja na planu ljubavi. Zapravo ce bivsi partner vase voljene osobe na sve nacine pokusavati da rastavi vas i osobu sa kojom ste u vezi, a vi ne smete toj osobi dopustiti da uspe u svojoj nameri. Vi trebate u tim teskim trenucima imati neograniceno poverenje u voljenu osobu. Teski momenti su nazalost pred vama.

Na pocetku oktobra vi isto tako trebate dobro da povedete racuna o vasim troskovima. Vama ce pocetak oktobra doneti neke novcane gubitke koji ce izuzetno negativno uticati na vasu finansijsku situaciju, a vi cete zbog svega toga biti nervozni.

Vi isto tako necete moci da budete zadovoljni ni sa poslovnom situacijom na pocetku oktobra. Vama na poslu nista nece polaziti za rukom i zbog toga uospte ne trebate rizikovati sa poslovnim odlukama nego trebate pokazati veliki oprez.

Vama prvi dani meseca oktobra nece ispuniti ocekivanja, ali vi zapravo trebate biti mudri i oprezni, jer samo na takav nacin mozete izbeci kako veliku tugu, tako i brojne velike probleme. Ako je neko navikao da se bori sa problemima onda ste to svakako vi i upravo zbog toga vi trebate biti snazni na pocetku meseca oktobra. Ipak, ono sto je cinjenica jeste to da am nece biti ni malo lako tokom prvih dana meseca oktobra i to zbog toga sto cete imati osecaj da je sve protiv vas.   Nemojte ocajavati,jaci ste nego sto mislite i uspecete da resite sve vase probleme jer sve  bude  i prodje…

Pages: 1 2