ŽENA RAK: Njoj je LJUBAV SVE NA SVETU, i zato PATI DO BOLA i DO LUDILA ako NIJE VOLJENA!

ŽENA RAK: Njoj je LJUBAV SVE NA SVETU, i zato PATI DO BOLA i DO LUDILA ako NIJE VOLJENA!

2024-09-24 Off By Dejana

Kada žena Raka voli, to čini sa svom svojom dušom i srcem. Ona je spremna da se odrekne svega zarad ljubavi. Za nju je dovoljna ta jedna osoba da bi bila srećna. Međutim, kada joj srce slome, pati do bola i do ludila. Nikada se ne stidi svojih emocija, jer je previše iskrena i emotivna da bi ih sakrila.

Patnja zbog ljubavi

Kada se zaljubi, žena Rak je spremna da okrene svet naopačke zarad ljubavi. Ona je spremna da učini sve za osobu koju voli, da joj se potpuno posveti i da bude uz nju u svakom trenutku. Međutim, često se dešava da svoje srce da onima koji ga ne zaslužuju. Tek kasno shvati da je zavolela pogrešnu osobu, da se za pogrešnu osobu borila i zbog pogrešne osobe bila spremna na sve.

Pridruži se na našu Facebook stranicu ako si Rak, i prati nas svaki dan!  KLIKNI >>> OVDE <<<

Kada voli, žena Rak voli do kraja. Ona je spremna da se žrtvuje zarad ljubavi, da bude uz voljenu osobu u dobru i zlu, i da joj pruži svu podršku koja joj je potrebna. Međutim, kada je voljena osoba ne uzvrati ljubav na isti način, pati do bola i do ludila. Nikada se ne stidi svojih emocija, jer je previše iskrena i emotivna da bi ih sakrila.

Žena Rak

Žena rođena u znaku Raka je jedna od najljubaznijih, najosetljivijih i najljubavnijih osoba koje možete upoznati. Za nju je ljubav sve na svetu, ali istovremeno je i izvor njenih najvećih patnji. Spremna je da učini sve za osobu koju voli, ali često zaboravlja na sebe dok čini sve za druge. Kada je voljena, srećna je i puna života, ali kada joj srce slome, pati do bola i do ludila.

Pages: 1 2