OVAN: NE GRADI SREĆU na TUDJIM SUZAMA jer zna da svakoga stigne KAZNA!

OVAN: NE GRADI SREĆU na TUDJIM SUZAMA jer zna da svakoga stigne KAZNA!

2024-09-19 Off By Dejana

Ljubav kao pokretačka snaga

Ovan će vas voleti, ali će vas i precrtati ako to zaslužite. To nema veze sa tim koliko vas voli, već sa tim kako se vi ponašate prema njemu. Ovan očekuje isti stav koji i sam pruža. Za njega je ljubav ono što je važnije od svega, bilo to prema prijateljima, partneru ili porodici.

Ponos, ali ne na uštrb ljubavi

Mnogi kažu da je Ovan ponosan, i jeste, ali daleko je od toga da mu je ponos važniji od ljubavi. Naprotiv, za ljubav se uvek treba boriti i Ovan to dobro zna. Ipak, zna kada je vreme za ljubav, a kada treba da sluša razum, i zato je tako uspešan u životu.

Anđeo čuvar, ali sa stavom

Ovan će umeti da bude tu za sve one koje voli. On je dokaz da postoje ljudi koji će umeti da budu anđeli čuvari. Ima ogromnu dušu, zna da voli i nikada ne okreće leđa onima do kojih mu je stalo. Međutim, Ovan zna kada treba da se okrene i ode, jer iako ima veliko srce, neće dozvoliti da iko pravi budalu od njega.

Borac koji ne odustaje

Ovan je uzor, podrška i ljubav svima oko sebe. Neće odustati čak ni kada svi drugi to urade ili kada mu kažu da je ono što želi nemoguće. Za Ovna reč “nemoguće” ne postoji. On je tipičan primer borca koji u najvećem broju slučajeva dobije ono što želi, ili jednostavno odustane.

Oprost, ali sa granicom

Ovnovo srce je toliko veliko da ume da prašta mnogo toga, ali za sve postoji granica. Kada jednom pređete prag njegove tolerancije, on će vas precrtati, čak i ako vas voli više od svega. Njegova ljubav je velika, ali i inat mu nije mali.

Dobrota pre svega

Istina, Ovan retko odlučuje da se inati. On je biće koje se vodi srcem i svaki problem pokušava da reši na miran način. Ako to ne može, neće odustati, već će se fokusirati na nešto drugo. Ovan je dobar čovek koji ume da bude uz vas i onda kada niko drugi nije. Biće koje se vodi time da je najvažnije biti dobar čovek, jer dobro zna da lošeg čoveka niko ne voli.

Pages: 1 2