VAGA I ŠKORPIJA: Umeju da BUDU HLADNI KAO LED, ali i da se PREDAJU SVIM SRCEM – kod njih je SVE PO ZASLUZI!

VAGA I ŠKORPIJA: Umeju da BUDU HLADNI KAO LED, ali i da se PREDAJU SVIM SRCEM – kod njih je SVE PO ZASLUZI!

2024-09-17 Off By Astro

Vaga i Škorpija, dva znaka koja zrače magnetizmom i intenzitetom, poznati su po svojoj sposobnosti da budu i hladni kao led i da se predaju svim srcem. Njihova ljubav je poput plesa između suprotnosti, gde se strast i hladnoća prepliću u neponovljivoj simfoniji emocija.

VAGA: Diplomata Ljubavi sa Ledenom Fasadom

Vaga, vazdušni znak kojim vlada Venera, poznata je po svojoj eleganciji, šarmu i diplomatskim veštinama. U ljubavi, oni su romantični, nežni i uvek spremni na kompromis. Njihov cilj je harmonija i ravnoteža u vezi, a partneru pružaju ljubav, pažnju i podršku.

Ljubav kao umetnost

Za Vagu, ljubav je umetnost koju treba negovati i usavršavati. Oni uživaju u romantičnim gestovima, lepim rečima i harmoničnom okruženju. Njihova ljubav je nežna, senzualna i puna razumevanja. Partneru pružaju osećaj sigurnosti i stabilnosti, a zauzvrat očekuju poštovanje, iskrenost i odanost.

Ledena fasada kao odbrambeni mehanizam

Međutim, Vaga ima i svoju tamnu stranu. Kada se osećaju povređeno ili ugroženo, mogu postati hladni kao led. Njihova ljubaznost i šarm nestaju, a zamenjuje ih distanciranost i ravnodušnost. Ovo je njihov odbrambeni mehanizam kojim se štite od daljeg bola i razočaranja.

Sve po zasluzi

Vaga veruje u pravdu i ravnotežu. Ako ih povredite, ne očekujte da će vam oprostiti tek tako. Oni će vam vratiti istom merom, ali na suptilan i elegantan način. Njihova osveta neće biti otvorena i agresivna, već će vas naterati da se osećate posramljeno i nedostojno njihove ljubavi.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2