ASTRO RASKIDI: Jedan znak ČIM PRESTANE da VOLI, traži NOVU LJUBAV!

ASTRO RASKIDI: Jedan znak ČIM PRESTANE da VOLI, traži NOVU LJUBAV!

2024-09-15 Off By Dejana

VAGA

Astro raskid: Vage teže harmoniji u odnosima i retko će inicirati raskid ako postoji mogućnost za kompromis. Često će tražiti načine da održe vezu čak i ako postoje nesuglasice. Međutim, ako dođe do raskida, vage će otvoreno govoriti o problemima u vezi i tražiti podršku od drugih. Često će istaći partnerove nedostatke i pokušati opravdati svoje postupke kako bi se osećale bolje zbog raskida.

SKORPIJA

Astro raskid: Skorpije su strastvene i intenzivne u svojim vezama, pa tako i prilikom raskida. Ako osete da su prevarene ili izigrane, mogu eksplodirati od besa i osvetoljubivosti. Međutim, ako partner iskreno prizna svoje greške i traži razlaz, skorpije će pokazati razumevanje i saosećanje. Ipak, ne treba ih potceniti, jer ako se osećaju prevareno, mogu biti veoma osvetoljubive i odlučne da se osvete.

STRELAC

Astro raskid: Strelčevi su otvoreni i iskreni i često će partnera pripremiti na raskid razgovarajući otvoreno o svojim osećanjima. Ipak, čak iako su pripremljeni, strelčevi će teško pronaći reči kojima bi opisali svoju tugu zbog raskida. Oni mogu biti pomalo nespretni u izražavanju svojih emotivnih reakcija, ali to ne znači da im je manje stalo do veze.

JARAC

Astro raskid: Jarčevi su racionalni i pragmatični, pa će prilikom raskida partneru jasno navesti sve razloge za tu odluku. Oni će pažljivo razmotriti sve faktore pre nego što donesu konačnu odluku o raskidu. Jarčevima je važno da izraze svoje misli i osećanja, ali će istovremeno pokušati ublažiti bol partnera koliko god je to moguće.

VODOLIJA

Astro raskid: Vodolije su često protivrečne u svojim emocijama i ponašanju. Mogu raskinuti vezu impulsivno, ali se kasnije kaju zbog svoje odluke. Nakon raskida, mogu patiti u tišini jer shvataju da su sami krivi za propast veze. Teško im je da pređu preko raskida i često će tragati za načinima da isprave svoje greške, ali retko će priznati svoju ranjivost.

RIBE

Astro raskid: Ribe su po prirodi suosećajne i često će trpeti i ćutati umesto da priznaju svoje nezadovoljstvo u vezi. Mogu izdržati godinama u lošoj vezi pre nego što odluče da je vreme za raskid. Ribe ne vole konflikte i često će izbegavati direktnu konfrontaciju, ali to ne znači da su manje odlučne u svojim odlukama.

Pages: 1 2