ASTRO RASKIDI: Jedan znak ČIM PRESTANE da VOLI, traži NOVU LJUBAV!

ASTRO RASKIDI: Jedan znak ČIM PRESTANE da VOLI, traži NOVU LJUBAV!

2024-09-15 Off By Dejana

Astro raskidi: Astrologija nas često fascinira svojom sposobnošću da nam pruži uvid u različite aspekte naših života, uključujući i ljubavne odnose. Jedan od najintrigantnijih aspekata astrologije su astrološki raskidi, trenuci kada se veze završavaju i traži se nova ljubavna sreća. Svaki horoskopski znak ima svoj jedinstveni način suočavanja sa krajem veze i izražavanja svojih emotivnih reakcija. U ovom članku istražićemo kako svaki znak reaguje kada prestane da voli i šta to znači za budućnost njihovih ljubavnih odnosa. Pripremite se da zaronimo u svet astroloških raskida i otkrijemo šta nam zvezde govore o našim ljubavnim putevima.

OVAN

Astro raskid: Ovnovi su poznati po svojoj hrabrosti i odlučnosti, ali kada prestanu da vole, često postaju izuzetno neodlučni. Umesto da otvoreno kažu partneru da je kraj, često će tražiti zaobilazne puteve kako bi izbegli konfrontaciju. Koriste izgovore i izbegavaju susrete kako bi polako počeli da se udaljavaju, ostavljajući partnera u neizvesnosti. Za Ovnove je teško da priznaju emotivnu završnicu, pa često čekaju da partner donese odluku o raskidu umesto njih.

BIK

Astro raskid: Bikovi su po prirodi tvrdoglavi i često teško pokazuju svoja osećanja. Kada prestanu da osećaju ljubav prema nekome, neće otvoreno reći partneru šta nije u redu, već će jednostavno prestati da se javljaju. Ovakvo ponašanje može ostaviti partnera u zbunjenosti i nejasnoći, ne znajući šta je uzrok naglog kraja njihove emotivne veze.

BLIZANCI

Astro raskid: Blizanci su poznati po svojoj komunikativnosti, ali kada planiraju raskid, često postaju neiskreni i skliznu u laži. Oni mogu biti veoma promenljivi u svojim osećanjima i teško se obavezuju. Kada odluče da je kraj, često čekaju da partner donese odluku kako bi izbegli neprijatne konfrontacije. Njima nije stalo do vernosti i često će se ponašati sebično prilikom raskida, ne pokazujući saosećanje prema partneru.

RAK

Astro raskid: Rakovi su izuzetno emotivni i teško podnose raskid. Oni nikada neće prvi inicirati kraj veze i često će čekati da partner preuzme tu odgovornost. Čak i kada su nesrećni u vezi, radije će ostati i trpeti nego da se suoče sa raskidom. Nakon raskida, rakovi često prolaze kroz period tugovanja i teško im je da se nose sa gubitkom.

LAV

Astro raskid: Lavovi su direktni i otvoreni u svojim namerama, pa tako i prilikom raskida. Oni neće okolišati i pokušavati da izbegnu konfrontaciju, već će jasno izraziti svoje odluke. Smatraju da je iskrenost najbolji pristup i da će izbegavanjem nesporazuma obe strane lakše prihvatiti raskid. Lavovi ne očekuju razumevanje ili prihvatanje od strane bivšeg partnera, već smatraju da su fer postupili time što su jasno izneli svoje stavove.

DEVICA

Astro raskid: Device su po prirodi analitične i često teško donose emotivne odluke. Kada se radi o raskidu, mogu se osećati nesigurno i neodlučno. Često će pokušati da izbegnu direktnu konfrontaciju i umesto toga će lagano izbledeti iz veze. Ako partner ne pruža dovoljno pažnje ili podrške, device će se povući bez ikakvih dramatičnih gestova, često se pozdravljajući sa partnerom kao sa starim prijateljem.

Nastavak na sledecoj strani…

Pages: 1 2