LJUBAV do KRAJA SEDMICE: Ovan će se RAZOČARATI, a evo ko bi MOGAO IZGUBITI osobu koju VOLI!

LJUBAV do KRAJA SEDMICE: Ovan će se RAZOČARATI, a evo ko bi MOGAO IZGUBITI osobu koju VOLI!

2024-09-11 Off By Dejana

Ljubav do kraja sedmice: Sedmica koja je pred nama donosi različite izazove i promene u ljubavnom životu svakog horoskopskog znaka.

OVAN

Sedmica koja je pred vama možda neće doneti blistavu emocionalnu atmosferu jer postoje velike šanse da ćete već u prvih nekoliko dana biti razočarani. Astrološka prognoza za Ovnove sugerira da bi bilo najbolje da ne pravite nikakve velike planove i da, ako je ikako moguće, pustite da stvari idu svojim tokom.

Ovnovi su poznati po svojoj impulsivnosti, ali ova sedmica zahteva od vas da se malo suzdržite. Umesto da jurite za svojim željama, dopustite da se stvari prirodno odvijaju. To može biti izazovno za vas, ali biće vam lakše ako se opustite i prepustite toku događaja.

Ukoliko ste u vezi, moguće je da će doći do nekih tenzija ili nesporazuma sa vašim partnerom. Važno je da ostanete smireni i da razgovarate otvoreno o svojim osećajima. Komunikacija će biti ključna za rešavanje eventualnih problema.

Za Ovnove koji su slobodni, ova sedmica može biti prilika da upoznaju nekoga novog. Međutim, nemojte žuriti sa donošenjem odluka. Upoznajte tu osobu bolje pre nego što se predate svojim osećajima.

BIK

Činjenica je da želite da vas neko iskreno voli, ali isto tako ništa ne preduzimate po tom pitanju. Kao i uvek, čekate da druga osoba napravi prvi korak, ali ovog puta to se zaista neće desiti. Pomirite se sa tim i možda je vreme da preuzmete inicijativu.

Bikovi su po prirodi vrlo strpljivi i spremni da čekaju pravu osobu, ali to ne znači da bi trebalo da sedite skrštenih ruku i čekate da ljubav dođe do vas. Ova sedmica vam donosi priliku da pokažete svoje emotivne potrebe i da se izborite za ono što želite.

Ako već dugo simpatišete nekoga, možda je vreme da mu/joj pokažete svoja osećanja. Nemojte čekati da ta osoba prva pokaže interesovanje, već budite hrabri i iskreni. Možda će vas iznenaditi reakcija koju ćete dobiti.

Ukoliko već imate partnera, ova sedmica vam može doneti neke izazove u vezi. Moguće je da će doći do nekih nesporazuma ili konflikata, ali važno je da ostanete smireni i da razgovarate otvoreno o svojim osećajima.

BLIZANCI

Vi ste osoba koja je u stanju da tokom ove sedmice promeni svoj ljubavni život iz korena i da dođete do toga da budete srećniji nego ikada. Dovoljno je samo da to poželite. Nemojte kriti svoje emocije, budite iskreni prema sebi i prema drugima.

Blizanci su poznati po svojoj komunikativnosti i sposobnosti da se lako povežu sa drugima. Ova sedmica vam donosi priliku da iskoristite svoje darove i da napravite korak ka ostvarenju svojih ljubavnih ciljeva.

Ukoliko ste slobodni, moguće je da će vam se otvoriti nove prilike za upoznavanje interesantnih ljudi. Ne oklevajte da započnete razgovor sa nekim ko vam se dopada, jer bi mogli da se iznenadite koliko imate zajedničkih interesovanja.

Za Blizance koji su u vezi, ova sedmica može biti prilika da poboljšate komunikaciju sa partnerom. Budite otvoreni i iskreni o svojim osećajima, i potrudite se da razumete potrebe svog partnera. Vaša veza će biti jača ako naučite da se međusobno podržavate i razumete.

RAK

Moglo bi se reći da ćete tokom sedmice koja je pred vama imati priliku da saznate šta jedan Lav oseća prema vama. To je nešto što će vas definitivno iznenaditi. Velike su šanse da on oseća više od prijateljstva, iako vi to možda ne želite da priznate.

Rakovi su vrlo emotivni i intuitivni, i često mogu da osete šta druga osoba oseća pre nego što to ta osoba i sama shvati. Ova sedmica vam donosi priliku da bolje upoznate svog partnera i da saznate šta zaista oseća prema vama.

Ako već dugo sumnjate u osećanja svog partnera, ova sedmica vam može doneti odgovore koje tražite. Budite hrabri i iskreni u razgovoru sa svojim partnerom, i otvoreno mu/joj recite šta osećate. Možda će vas iznenaditi reakcija koju ćete dobiti.

Za Rakove koji su slobodni, ova sedmica može biti prilika da upoznaju nekoga posebnog. Možda ćete se zaljubiti na prvi pogled ili će vas neko osvojiti svojom harizmom i šarmom. Ne oklevajte da započnete razgovor sa nekim ko vam se dopada, jer bi mogli da propustite priliku za sreću.

LAV

Pred vama su dani kada ćete moći da sredite svoju ljubavnu situaciju, pod uslovom da ne budete previše ponosni. Treba da jednoj osobi kažete sve što vam je na srcu. Ovo nije situacija kada bi trebalo da stavljate ponos i inat na prvo mesto ako želite da budete srećni.

Lavovi su po prirodi vrlo ponosni i samouvereni, ali ova sedmica zahteva od vas da malo spustite gard i pokažete svoju osećajnost. Vaša sreća zavisi od toga da li ćete biti otvoreni i iskreni o svojim osećajima prema voljenoj osobi.

Ako već dugo patite zbog nesporazuma sa partnerom, ova sedmica vam donosi priliku da razrešite sve nesuglasice i da obnovite svoju vezu. Budite hrabri i iskreni u razgovoru sa svojim partnerom, i potrudite se da razumete njegove/njene potrebe.

Za Lavove koji su slobodni, ova sedmica može biti prilika da upoznaju nekoga posebnog. Možda će vas osvojiti nečija harizma i šarm, ili će vas neko osvojiti svojom iskrenošću i otvorenošću. Ne oklevajte da započnete razgovor sa nekim ko vam se dopada, jer bi mogli da propustite priliku za sreću.

DEVICA

Sedmica koja je pred vama biće veoma zanimljiva što se tiče ljubavi. Prvo ćete shvatiti šta jedna Vaga želi sa vama, i vrlo verovatno se razočarati jer ona nema ozbiljne namere. A onda, krajem sedmice, u vaš život vraća se osoba iz prošlosti na koju još uvek niste imuni.

Device su po prirodi vrlo analitične i oprezne, ali ova sedmica zahteva od vas da malo rizikujete i otvorite se prema novim emotivnim iskustvima. Možda ćete biti iznenađeni reakcijama koje ćete dobiti.

Ako već dugo sumnjate u osećanja svog partnera, ova sedmica vam može doneti odgovore koje tražite. Budite hrabri i iskreni u razgovoru sa svojim partnerom, i otvoreno mu/joj recite šta osećate. Možda će vas iznenaditi reakcija koju ćete dobiti.

Za Device koje su slobodne, ova sedmica može biti prilika da obnove kontakt sa osobom iz prošlosti. Možda ćete se iznenaditi koliko vam nedostaje ta osoba i koliko vam znači u životu. Ne oklevajte da joj/jemu se javite, jer bi mogli da propustite priliku za sreću.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2