VELIKA GREŠKA u najavi: Jedan zodijak skoro pa MOLI za LJUBAV -VREME je da ODUSTANE i KRENE DALJE!

VELIKA GREŠKA u najavi: Jedan zodijak skoro pa MOLI za LJUBAV -VREME je da ODUSTANE i KRENE DALJE!

2024-09-10 Off By Dejana

VAGA

Ono što je jako važno, vi ste osoba koja zna da je najvažnije od svega imati nekog ko će vas voleti. Ovo bi mogao da bude sjajan dan za vas, ako samo poželite da se borite za osobu do koje vam je stalo. Priznajte joj svoju ljubav jer će ona umeti da je ceni.

Vage mogu osećati snažnu emotivnu povezanost sa voljenom osobom tokom ove sedmice. Možda će biti prilika za izražavanje ljubavi i negovanje veze na dubljem nivou. Važno je da budu iskreni i otvoreni u vezi sa svojim osećajima i da pokažu partneru koliko im je stalo. Ova sedmica može biti prilika za jačanje veze i razvoj bliskosti sa voljenom osobom.


SKORPIJA

Nikad nemojte obećavati ono što niste u stanju da ispunite. Jedan Lav želi da vas ima kraj sebe i doći će do nekih lepih vesti tokom ove sedmice ali vi morati biti fer prema njemu. I ako ne želite ništa sa njim onda mu nemojte davati lažnu nadu.

Skorpije mogu imati dinamičan ljubavni život tokom ove sedmice, sa mnogo uzbuđenja i neočekivanih obrta. Možda će biti prilika za susret sa nekim posebnim ili za pokretanje nove romanse. Važno je da budu otvoreni za nove mogućnosti i da se ne boje da prate svoje srce. Ovo može biti vreme za uživanje u romantičnim trenucima i izražavanje svojih osećaja bez zadrške.


STRELAC

Za ljubav nikad nije potrebno padati na dno i na kolena. Imajte to na umu. Ako to osoba koju želite zahteva onda vas ona ne voli. Pogrešili ste ali ta osoba sad zaista preteruje u svemu što očekuje od vas.

Strelčevi mogu imati izazove u ljubavnom životu tokom ove sedmice, posebno ako se osećaju nesigurno u vezi sa svojim osećajima. Važno je da budu iskreni sa sobom i da razmotre svoje želje i potrebe u vezi. Možda će biti potrebno da postave granice i da se oslobode emotivne pritiska kako bi pronašli unutrašnju ravnotežu. Ovo može biti vreme za samopromišljanje i preispitivanje svojih prioriteta u vezi.


JARAC

Ono što je jako važno jeste da vi i dalje ne znate da li je za vas najbolje da se distancirate od jednog Ovna ili da mu date šansu. No, on je osoba koja će svakako umeti da vas razume i nećete pogrešiti ako mu date priliku.

Jarčevi mogu biti suočeni sa dilemom u ljubavnom životu tokom ove sedmice, posebno ako se osećaju zbunjeno u vezi sa svojim osećajima. Važno je da budu iskreni prema sebi i da pronađu način da izraze svoje želje i potrebe. Možda će biti potrebno da razgovaraju sa partnerom o svojim osećajima i da zajedno pronađu rešenje koje odgovara njihovoj vezi. Ovo može biti vreme za dublje razumevanje i povezanost sa voljenom osobom.


VODOLIJA

Ono što je vrlo važno jeste da vas i dalje čekaju neki lepi trenuci do kraja ove nedelje. Moguće je da će vam neko konačno izjaviti ljubav i da će to biti osoba od koje najmanje očekujete.

Vodolije mogu osećati uzbuđenje i radost u ljubavnom životu tokom ove sedmice, sa mogućnošću za romantične iznenađenje i nežne gestove ljubavi. Možda će biti prilika za dublje povezivanje sa partnerom i izražavanje svojih osećaja na otvoren i iskren način. Važno je da budu otvoreni za nova iskustva i da se prepuste magiji ljubavi koja ih okružuje. Ovo može biti vreme za uživanje u romantičnim trenucima i izgradnju bliskosti sa voljenom osobom.


RIBE

Jako je važno da znate da za ljubav nije kasno. Nekome je jako stalo do vas i nemojte se libiti da slušate glas svog srca. Ono najbolje zna šta vam treba i ko je osoba koja može da vas usreći. Poslušajte ga i nećete žaliti.

Ribe mogu osećati toplinu i ljubav u svom životu tokom ove sedmice, sa mogućnošću za romantične gestove i nežne reči ljubavi. Možda će biti prilika za dublje povezivanje sa voljenom osobom i izražavanje svojih osećaja na iskren način. Važno je da budu otvoreni za nova iskustva i da sledite svoje srce u potrazi za srećom i ljubavlju. Ovo može biti vreme za uživanje u romantičnim trenucima i izgradnju bliskosti sa voljenom osobom.

Pages: 1 2