STRELAC: Biće u stanju da OPROSTI NEOPROSTIVO, ali ako ODE onda je to ZA SVA VREMENA!

STRELAC: Biće u stanju da OPROSTI NEOPROSTIVO, ali ako ODE onda je to ZA SVA VREMENA!

2024-09-10 Off By Dejana

Strelac u prijateljstvu

Strelci su veoma društveni i vole da provode vreme sa prijateljima. Oni su obično veoma zabavni i optimistični, i uvek su spremni da pruže podršku svojim prijateljima. Strelci su veoma iskreni i direktni u prijateljstvu, i uvek će vam reći šta misle.

Jedna od najvažnijih osobina Strelca u prijateljstvu je lojalnost. Oni su veoma odani svojim prijateljima i uvek će biti tu za njih kada ih zatrebaju. Strelci su veoma otvoreni i iskreni u prijateljstvu, i uvek će vam pružiti podršku kada vam je potrebna.

Strelci vole da provode vreme sa svojim prijateljima i vole da se smeju i zabavljaju. Oni su obično veoma otvoreni i spremni da pomognu svojim prijateljima u svakoj situaciji. Strelci su veoma energični i vole da istražuju svet oko sebe, što ih čini veoma privlačnim za druge ljude.

Strelac kada se oseća povređeno

Iako su Strelci obično veoma optimistični i veseli, mogu se osećati povređeno ako osete da su izdani ili prevareni. Kada se osećaju povređeno, Strelci mogu postati veoma emotivni i povući se u sebe. Oni mogu biti veoma tvrdoglavi i mogu odlučiti da prekinu kontakt sa osobom koja ih je povredila.

Strelci imaju veoma jaku volju i mogu biti veoma tvrdoglavi kada se osećaju povređeno. Oni mogu biti veoma oštri u svojim reakcijama i mogu odlučiti da prekinu kontakt sa osobom koja ih je povredila.

Strelac je jedan od najzanimljivijih horoskopskih znakova, čija su karakteristike veoma privlačne za druge ljude. Osobe rođene u znaku Strelca obično su veoma optimistične, društvene i odane. Oni su veoma iskreni i direktni, i uvek će vam reći šta misle.

Pages: 1 2