Ljubav u narednih 72 sata: Petak,subota i nedelja i emocije-evo sta sledi!

Ljubav u narednih 72 sata: Petak,subota i nedelja i emocije-evo sta sledi!

2024-09-05 Off By Dejana

Vaga

Vage će ovog vikenda biti obuzete romantikom i harmonijom. Venera, vaša vladajuća planeta, donosi vam ljubavne vibracije koje će učiniti da se osećate voljeno i cenjeno. Ako ste u vezi, provedite romantične trenutke sa partnerom i uživajte u zajedničkim aktivnostima. Slobodne Vage mogu očekivati susrete sa osobama koje će ih impresionirati svojom elegancijom i šarmom. Verujte svojim instinktima i dozvolite sebi da uživate u ljubavnim avanturama.

Škorpija

Škorpije će ovog vikenda biti posebno strastvene i misteriozne. Vaša vladajuća planeta Pluton donosi vam intenzivne emocije i duboku povezanost sa partnerom. Ako ste u vezi, očekujte snažne emotivne trenutke i produbljenje veze. Slobodne Škorpije mogu privući nekoga ko će ih intrigirati i izazvati ih na emotivnom nivou. Budite otvoreni za nove ljubavne avanture, ali pazite da ne budete previše posesivni ili ljubomorni.

Strelac

Strelčevi će tokom ovog vikenda biti avanturistički nastrojeni kada je ljubav u pitanju. Jupiter, vaša vladajuća planeta, donosi vam optimizam i želju za novim iskustvima. Ako ste u vezi, isplanirajte zajedničku avanturu ili putovanje koje će vas oboje ispuniti. Slobodni Strelčevi mogu očekivati susrete sa osobama koje dele njihove interese i strast za životom. Iskoristite ovaj period da istražujete i uživate u ljubavnim avanturama bez previše očekivanja.

Jarac

Jarčevi će ovog vikenda biti fokusirani na stabilnost i ozbiljnost u ljubavi. Saturn, vaša vladajuća planeta, donosi vam odgovornost i posvećenost. Ako ste u vezi, posvetite se planiranju zajedničke budućnosti i radite na jačanju veze. Slobodni Jarčevi mogu upoznati nekoga ko će deliti njihove vrednosti i ciljeve. Budite otvoreni za ozbiljne razgovore i ne plašite se da pokažete svoju ranjivu stranu.

Vodolija

Vodolije će ovog vikenda biti inovativne i nekonvencionalne u ljubavi. Uran, vaša vladajuća planeta, donosi vam želju za slobodom i eksperimentisanjem. Ako ste u vezi, unesite malo svežine u odnos i isprobajte nešto novo sa partnerom. Slobodne Vodolije mogu očekivati neočekivane susrete i uzbudljive avanture. Budite otvoreni za nove ideje i ne dozvolite da vas konvencije sputavaju u ljubavi.

Ribe

Ribe će ovog vikenda biti posebno romantične i sanjive. Neptun, vaša vladajuća planeta, donosi vam inspiraciju i dublje emocionalne doživljaje. Ako ste u vezi, posvetite se partneru i provedite vreme u intimnim razgovorima i zajedničkim aktivnostima. Slobodne Ribe mogu očekivati susrete sa osobama koje će im probuditi maštu i inspirisati ih na ljubav. Verujte svojim osećanjima i dozvolite sebi da sanjate velike ljubavne snove. Naredna 72 sata donose promene.

 

Narednih 72 sata donose različite ljubavne vibracije za svaki horoskopski znak. Bez obzira na to da li ste u vezi ili slobodni, ovaj vikend nudi priliku za produbljivanje postojećih odnosa ili započinjanje novih romansi. Iskoristite energije koje vam donose zvezde i otvorite svoje srce za ljubav. Povežite se sa svojim partnerom na dubljem nivou, ili ako ste slobodni, budite hrabri i preduzmite prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Ljubav je svuda oko nas, a ovaj vikend je pravo vreme da je doživite u punom sjaju.

Pages: 1 2