U NAREDNIH 48 SATI: Vreme je da se SAZNA ISTINA i za neke znakove će biti VEOMA TEŠKA i BOLNA!

U NAREDNIH 48 SATI: Vreme je da se SAZNA ISTINA i za neke znakove će biti VEOMA TEŠKA i BOLNA!

2024-09-03 Off By Astro

Zvezde se poravnavaju, a kosmičke energije su u vrtlogu! Dok se približavamo ključnom trenutku u astrološkom kalendaru, otkrivamo šta nam donose naredna dva dana. Za neke, istina će zasijati poput sunca, dok će za druge doneti težak teret spoznaje. Spremite se za emocionalni rolerkoster, jer sudbina kuca na vrata, a vreme je da se suočimo sa onim što nam je namenjeno.

OVAN (21. mart – 19. april)

Dragi Ovnovi, pripremite se za eksploziju emocija! Vaša vatrena priroda će biti stavljena na test kada se suočite sa istinom koju ste dugo izbegavali. Možda je reč o ljubavnom trouglu ili tajni koju ste čuvali od partnera. Bez obzira na situaciju, suočavanje sa istinom će biti bolno, ali neophodno. Ne plašite se da pokažete svoju ranjivost, jer će vam to doneti olakšanje i otvoriti put ka isceljenju.

BIK (20. april – 20. maj)

Bikove očekuje period introspekcije. Istina koju ćete otkriti možda nije direktno vezana za vas, već za nekoga vama bliskog. Možda ćete saznati nešto što će promeniti vaše mišljenje o toj osobi ili situaciji. Važno je da ostanete pribrani i da ne donosite ishitrene zaključke. Dajte sebi vremena da obradite informacije i da razmislite o tome kako ćete dalje.

BLIZANCI (21. maj – 20. jun)

Za razliku od Bikova, Blizanci će biti u centru pažnje. Istina koju ćete otkriti će biti javna i možda će čak uključivati i medije. Možda je reč o nečemu što ste rekli ili uradili, a što će sada izaći na videlo. Važno je da ostanete mirni i da ne reagujete impulsivno. Pokušajte da objasnite svoju stranu priče i da se izvinite ako ste nekoga povredili.

RAK (21. jun – 22. jul)

Rakovi će se suočiti sa istinom koja će ih duboko potresti. Možda je reč o izdaji ili gubitku. Ovo će biti veoma težak period za vas, ali važno je da zapamtite da niste sami. Okružite se ljudima koji vas vole i podržavaju i dozvolite sebi da osetite bol. Samo tako ćete moći da krenete dalje.

LAV (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će otkriti istinu koja će im pomoći da donesu važnu odluku. Možda je reč o karijeri ili ljubavnom životu. Ova istina će vam dati jasnoću i pomoći će vam da shvatite šta je zaista važno. Ne plašite se da sledite svoje srce i da napravite promene koje su vam potrebne.

DEVICA (23. avgust – 22. septembar)

Device će otkriti istinu koja će im promeniti život. Možda je reč o nečemu što ste oduvek želeli, a što će vam se sada ostvariti. Ili možda ćete saznati nešto što će vas naterati da preispitati svoje prioritete. Ovo je vreme za velike promene, zato budite otvoreni za nove mogućnosti.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2