LAV I DEVICA: Znaci koji vam NEĆE SLOMITI SRCE PRVI, ali će vam VRATITI DESET PUTA GORE ako vi njih POVREDITE!

LAV I DEVICA: Znaci koji vam NEĆE SLOMITI SRCE PRVI, ali će vam VRATITI DESET PUTA GORE ako vi njih POVREDITE!

2024-09-03 Off By Astro

Lav i Devica, dva znaka koja zrače toplinom i iskrenošću, poznati su po svojoj odanosti i predanosti u ljubavi. Njihova srca su otvorena za pravu ljubav, ali ne dozvolite da vas zavara njihova nežnost – ako ih povredite, suočićete se sa posledicama koje će vas ostaviti bez daha.

LAV: Kraljevsko Srce koje Ne Prašta Izdaju

Lav, vatreni znak kojim vlada Sunce, zrači harizmom, samopouzdanjem i velikodušnošću. U ljubavi, oni su strastveni, odani i spremni da učine sve za svog partnera. Njihova ljubav je poput toplog sunca koje obasjava sve oko sebe, ali ako se poigrate sa njihovim srcem, spremite se za oluju.

Ljubav kao bajka

Za Lava, ljubav je poput bajke u kojoj oni igraju glavnu ulogu. Oni žele da budu obožavani, cenjeni i voljeni svim srcem. Njihova ljubav je grandiozna, iskrena i puna romantičnih gestova. Oni će vas obasipati pažnjom, poklonima i komplimentima, ali očekuju istu meru predanosti i odanosti zauzvrat.

Izdaja kao smrtni greh

Lavovi su veoma ponosni i ne podnose izdaju. Ako ih povredite, njihovo srce će se pretvoriti u led, a njihova ljubav u bes. Nemojte očekivati da će vam oprostiti ili zaboraviti, jer Lav nikada ne zaboravlja uvredu. Oni će vam vratiti milo za drago, ali deset puta gore. Njihova osveta će biti brza, efikasna i bolna, a vi ćete zažaliti što ste se ikada usudili da ih povredite.

Kralj Osvete

Povređeni Lav će se transformisati u nemilosrdnog osvetnika. Njihova ljubav, nekada topla i blistava, sada će se pretvoriti u hladnu vatru besa. Ne očekujte milost ni oproštaj, jer Lav će se pobrinuti da platite za svaku suzu koju su prolili zbog vas. Njihova osveta će biti teatralna, dramatična i bolna. Lav će iskoristiti svu svoju harizmu i moć da vas ponizi i uništi vašu reputaciju. Neće se smiriti dok ne budete potpuno slomljeni i shvatite kakvu ste grešku napravili.

Ne zaboravite, Lav je kralj džungle, a kraljevi ne praštaju izdaju. Ako ste ih povredili, zauvek ćete biti obeleženi kao neprijatelj, a Lav će se pobrinuti da to svi znaju.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2