MLAD MJESEC u LAVU je SUTRA: Evo KOME će DONIJETI PRAVU LJUBAV, a kome SILNO i BOLNO KAJANJE!

MLAD MJESEC u LAVU je SUTRA: Evo KOME će DONIJETI PRAVU LJUBAV, a kome SILNO i BOLNO KAJANJE!

2024-08-03 Off By Astro

Vaga

Drage Vage, Mladi Mjesec u Lavu će potaknuti vaše društvene veze i prijateljstva. Ovo je vrijeme za druženje s prijateljima, izlazak, zabavu i stvaranje novih poznanstava. Možda ćete se osjećati posebno privučeno ljudima koji dijele vaše interese i strasti.

Škorpion

Dragi Škorpioni, Mladi Mjesec u Lavu bi mogao probuditi neke stare rane u vašim odnosima. Možda ćete osjetiti kajanje zbog nekih prošlih postupaka prema voljenima. Iskoristite ovu priliku da iskreno razgovarate s njima, izrazite svoje osjećaje i zatražite oprost.

Strijelac

Dragi Strijelci, Mladi Mjesec u Lavu će vas potaknuti na putovanja, učenje i širenje horizonta. Ovo je vrijeme za istraživanje novih kultura, učenje novih jezika, studiranje ili bilo koji drugi oblik intelektualnog razvoja. Možda ćete se osjećati posebno avanturistički i željni novih iskustava.

Jarac

Dragi Jarci, Mladi Mjesec u Lavu će vam donijeti fokus na intimnost, transformaciju i duhovni rast. Ovo je vrijeme za produbljivanje odnosa s partnerom, istraživanje svoje romantike i suočavanje sa svojim najdubljim strahovima i željama. Možda ćete se osjećati posebno ranjivo i otvoreno za promjene.

Vodolija

Dragi Vodolije, Mladi Mjesec u Lavu će vam donijeti fokus na partnerske odnose i suradnju. Ovo je vrijeme za jačanje veza s partnerom, rješavanje nesuglasica i stvaranje dubljeg razumijevanja. Možda ćete se osjećati posebno privučeno ljudima koji su različiti od vas i koji vam mogu pružiti novu perspektivu.

Ribe

Drage Ribe, Mladi Mjesec u Lavu bi mogao donijeti osjećaj kajanja zbog nekih prošlih propusta u vezi vašeg zdravlja ili posla. Ovo je vrijeme da preuzmete odgovornost za svoje postupke i napravite pozitivne promjene. Okrenite se zdravijem načinu života i uspostavite bolju ravnotežu između posla i privatnog života.

Iskoristite Lavlju Energiju za Rast i Transformaciju

Mladi Mjesec u Lavu donosi nam snažnu energiju koja nas potiče da hrabro slijedimo svoje srce i ostvarimo svoje najdublje želje, ali i da se suočimo s prošlošću. Bez obzira na to donosi li vam ljubav, kajanje ili nešto sasvim drugo, iskoristite ovu energiju za osobni rast, transformaciju i stvaranje života kakav želite živjeti. Budite hrabri!

Pages: 1 2