LJUBAVNI HOROSKOP za 2. avgust: Emocije će POBEDITI, ovaj PETAK donosi POMIRENJE BIVŠIH PARTNERA!

LJUBAVNI HOROSKOP za 2. avgust: Emocije će POBEDITI, ovaj PETAK donosi POMIRENJE BIVŠIH PARTNERA!

2024-08-01 Off By Admin

Vaga

Ovaj petak je dan za ravnotežu i harmoniju u vašem ljubavnom životu. Pronađite kompromis sa partnerom u vezi sa zajedničkim planovima za vikend, izborom filma za gledanje ili odlukom o večeri. Uživajte u zajedničkim trenucima, razgovarajte o svemu što vas muči i stvorite osećaj mira i razumevanja. Slobodne Vage, ne žurite. Uzmite vreme da upoznate sebe i svoje želje pre nego što se upustite u novu vezu. Razmislite o tome šta zaista želite od partnera i kakvu vezu želite da izgradite.

Škorpija

Vaša strast će biti intenzivna. Iskoristite ovu energiju da produbite vezu sa partnerom ili privučete nekoga novog. Budite iskreni i otvoreni u komunikaciji, podelite svoje najdublje fantazije i želje, i ne plašite se da pokažete svoju ranjivu stranu. Slobodne Škorpije, budite spremni na iznenađenja. Možda ćete doživeti neočekivani susret u supermarketu, na koncertu ili čak u prevozu koji će vam promeniti život.

Strelac

Vaša avanturistička priroda će vas voditi ka ljubavi. Budite otvoreni za nova iskustva i upoznajte nekoga posebnog. Putujte u nepoznate krajeve, istražujte skrivene kutke vašeg grada i upuštajte se u razgovore sa ljudima iz različitih sredina. Slobodni Strelčevi, ljubav bi mogla biti na horizontu. Možda ćete je pronaći na putovanju, kursu joge ili čak u teretani.

Jarac

Vaša ambicija će se proširiti i na ljubavni život. Postavite jasne ciljeve i radite na ostvarenju svojih želja. Razgovarajte sa partnerom o vašim zajedničkim snovima, podržavajte jedno drugo i zajedno gradite budućnost. Slobodni Jarčevi, privući ćete nekoga ko deli vaše ambicije, vrednuje vaš trud i rad i ko vas inspiriše da budete još bolji.

Vodolija

Vaša originalnost će vas izdvojiti iz gomile. Budite svoji i privucite nekoga ko vas ceni zbog vaše jedinstvenosti. Ne plašite se da isprobate nešto novo i drugačije u ljubavi, poput neobičnog sastanka u muzeju, šetnje po prirodi ili čak zajedničkog volontiranja. Slobodne Vodolije, pronađite ljubav kroz zajedničke interese. Pridružite se klubu ljubitelja naučne fantastike, volontirajte u prihvatilištu za životinje ili jednostavno provodite vreme sa ljudima koji dele vaše strasti za tehnologijom, umetnošću ili društvenim promenama.

Ribe

Vaša intuitivnost će vas voditi ka ljubavi. Verujte svojim osećanjima i prepustite se romantici. Ako ste u vezi, izrazite svoju ljubav kroz umetnost, muziku ili poeziju. Napišite pesmu za svog partnera, otpevajte mu serenadu ili ga iznenadite ručno rađenim poklonom. Slobodne Ribe, budite strpljive. Prava osoba će doći kada budete najmanje očekivali, možda na času plesa, u knjižari ili čak u redu za bioskop.

Ovaj petak, 2. avgust, obećava da će biti dan ispunjen ljubavlju i strašću. Iskoristite ovu energiju da ojačate svoju vezu, pronađete novu ljubav ili čak obnovite staru. Zvezde su na vašoj strani, zato se prepustite emocijama i uživajte u čaroliji ljubavi!

Pages: 1 2