VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP za AVGUST: Evo koji znak ce se OBOGATITI!

VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP za AVGUST: Evo koji znak ce se OBOGATITI!

2024-07-30 Off By Dejana

Zvezde otkrivaju svim znacima zodijaka šta ih očekuje na poslu posla i finansija u  avgustu…

OVAN

Posao:

Veliki horoskop za avgust:  Dragi ovnovi, sa dešavanjima na poslu u poslednje vreme ne možete biti zadovoljni. Zapravo vama ni period od početka godine nije bio preterano uspešan zbog brojnih razloga, a vas ni u periodu do kraja meseca avgusta baš ne očekuje previše poslovnih uspeha. Vi hoćete uspeti da se izborite za neke manje poslovne uspehe, ali ćete mnogo više problema na poslu imati i zbog tih problema ćete veoma često biti pod stresom.

Finansije:

Dragi ovnovi, vi ćete samo donekle moći da budete zadovoljni sa vašim finasnijama u periodu do kraja meseca. Naime, vas očekuju neki novčani gubici tokom narednih dana, ali će vam jedan novčani dobitak koji vas očekuje pred sam kraj meseca u potpunosti promeniti finansijsku situaciju.

BIK

Posao:

Dragi bikovi, vas u periodu do kraja meseca pre svega problemi očekuju na poslu. Poslovna klima vam neće odgovarati i zbog toga će vam na poslu malo toga polaziti za rukom. Baš zbog svega toga ćete vi početi da razmišljate o promeni zaposlenja, ali vi nećete promeniti zaposlenje, jer će se vaša poslovna situacija donekle popraviti pred sam kraj meseca. Ipak, vi svakako da nećete moći da budete zadovoljni sa svim onim što vas očekuje na poslu.

Finansije:

Dragi bikovi, uprkos svim problemima na poslu, vi ćete i pored toga moći da budete zadovoljni sa vašim finasnijama u periodu do kraja meseca. Naime, vama će period do kraja meseca doneti jedan od najvećih novčanih dobitaka, ako ne i najveći, od početka godine.

BLIZANCI

Posao:

Dragi blizanci, sve ono što vas očekuje na poslu će kod vas izazvati aposlutno podeljena osećanja. Vi ćete sa rezultatima koje ćete beležiti na poslu donekle i moći da budete zadovoljni. Međutim, vi aposlutno nećete moći da budete zadovoljni sa ponašanjem vaših kolega prema vama. Upravo će vam vaše kolege često stvariti nervozu u periodu do kraja meseca i vi ćete zbog svega toga biti pod stresom.

Finansije:

Dragi blizanci, vi ste svesni važnosti novca i zbog toga mnogo vodite računa o vašim troškovima. Vi od perioda do kraja meseca očekujete mnogo novca, ali vama period do kraja novca baš i neće doneti preterano veliku količinu novca. Ipak, vas isto tako ne očekuju ni neki veći novčani gubici.

RAK

Posao:

Dragi rakovi, vama period do kraja meseca neće obeležiti dešavanja na trenutnom zaposlenju nego će vam obeležiti nešto drugo. Naime, vama će se u periodu do kraja meseca avgusta sasvim iznenada ukazati prilika za promenu zaposlenja. Vi ćete imati priliku da počnete obavljati veoma kvalitetno zaposlenje, a vi o svemu trebate razmisliti i doneti najbolju moguću odluku za vas.

Finansije:

Dragi rakovi, vi nažalost nećete moći da budete zadovoljni sa vašim finansijama u periodu do kraja meseca. Čak naprotiv, vas očekuju problemi sa novcem i to zbog brojnih novčanih gubitaka. Vi zaista trebate da povedete računa o vašim troškovima u periodu do kraja meseca.

LAV

Posao:

Dragi lavovi, vama je sve teže da se borite sa probelmima na poslu. Vi problema na poslu u poslednje vreme imate zaista jako mnogo i zbog svih tih problema ste veoma često pod velikim stresom. Međutim, vaša poslovna situacija će se promeniti u periodu do kraja meseca. Vi ćete konačno uspeti da se izborite sa problemima, a takođe ćete uspeti da se izborite i za jedan i više nego značajan poslovni uspeh.

Finansije:

Dragi lavovi, period do kraja meseca avgusta vam neće doneti kako neke veće novčane gubitke, tako ni dobitke. Ipak, vi bi zaista trebali razmisliti o nekim dugoročnim investicijama vašeg novca, jer će vam položaj planeta savršeno odgovarati u periodu do kraja meseca.

DEVICA

Posao:

Veliki horoskop za avgust: Drage device, vi grešite u jednom, a vi grešite u tome što neke vaše kolege smatrate vernim i dobrim prijateljima. Međutim, vama će sve ono što vas očekuje na poslu u periodu do kraja meseca dokazati da vam te osobe nisu prijatelji. Ako ćete vi zbog nečega imati problema i razloga za nervozu, onda ćete ih imati zbog postupaka vaših kolega. Vama će period do kraja meseca doneti mnogo negativnih dešavanja na poslu i zbog toga trebate biti smirene.

Finansije:

Drage device, vi u poslednje vreme imate manjih finansijskih poteškoća, ali će se to promeniti već u periodu do kraja meseca. To će se zapravo promeniti samo zahvaljujući jednom neočekivanom novčanom dobitku. Vas očekuje novčani dobitak koji će vam rešiti mnoge finansijske poteškoće.

Nastavak na sledećoj stranici…

Pages: 1 2