Nema više tajni: Prilika da shvatite šta vas čeka u sedmicama pred nama!

Nema više tajni: Prilika da shvatite šta vas čeka u sedmicama pred nama!

2024-07-29 Off By Dejana

VAGA

Drage vage, period do kraja meseca će vam obeležiti nešto veoma značajno i pozitivno. Naime, vi već jako dugo vremena čekate da se pojavi osoba u vašem životu sa kojom biste mogle da započnete kvalitetnu ljubavnu priču, a upravo će se takva osoba pojaviti u vašem životu. Period do kraja meseca će vam doneti susret koji će vas potpuno iznenaditi i to na jako pozitivan način. A kada su u pitanju problemi u periodu do kraja meseca, oni vas pre svega očekuju na poslu. Vama poslovna klima neće pogodovati i zbog toga ćete imati jako mnogo velikih problema. Vi aposlutno ne trebate da rizikujete sa odlukama na poslu, a takođe bi trebali dobro povesti računa o vašim postupcima.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vama će položaj planeta u periodu do kraja meseca odgovarati. To znači da će vam jako mnogo toga polaziti za rukom i vi ćete moći da se izborite za brojne pozitivne stvari. Pre svega ćete vi uspeti da se izborite za neke značajne uspehe, a isto tako ćete uspeti da se izborite sa nekim velikim problemima. Međutim, vi isto tako trebate da budete spremne na sve u periodu do kraja meseca, jer ćete shvatiti pravu istinu o nekim osobama. Upravo će neke osobe do kojih vam je mnogo stalo pokazati svoje pravo lice, a zbog toga vam neće biti lako.

STRELAC

Dragi strelci, vi ćete u periodu do kraja meseca avgusta moći da budete zadovoljni sa dešavanjima na mnogim planovima vašeg života. Vi ćete moći da budete zadovoljni kako sa dešavanjima na planu ljubavi, tako i sa vašom finansijskom situacijom. Vas na planu ljubavi očekuju dašavanja zbog kojih ćete početi da verujete u uspešnu budućnost vaše veze, dok vas isto tako očekuju i neki neočekivani novčani dobici koji će vam biti od velikog značaja. A kada su u pitanju problemi do kraja meseca, oni vas očekuju na poslu i ti problemi će zaista biti jako veliki. Vi upravo na poslu u periodu do kraja meseca trebate pokazati jako veliku količinu opreza. Period do kraja meseca će vam doneti dešavanja zbog kojih ćete imati razloga kako za sreću, tako i za tugu.

JARAC

Horoskop za avgust:

Dragi jarčevi, period do kraja meseca će vam biti jako zanimljiv i turbulentan. Vas prvo u periodu do kraja meseca očekuju brojni problemi zbog kojih vam neće biti lako, a ti problemi vas očekuju na mnogim planovima vašeg života. Upravo zbog tih problema ćete često biti pod stresom. Međutim, sve će se u vašem životu promeniti na bolje tokom druge polovine meseca. Upravo ćete vi tokom druge polovine meseca uspeti da se izborite sa problemima, a sem toga vas očekuju i neverovatni razlozi za sreću zbog kojih ćete ponovo početi da verujete u neko lepše sutra. Jedno je sigurno, a to je da će se vaše raspoloženje veoma brzo menjati u periodu do kraja meseca. U to nema nikakve dileme.

VODOLIJA

Drage vodolije, vaša veza već duži vremenski period ne funkcioniše onako kako biste vi želele, a situacija na planu ljubavi vašeg života će postati još teža u periodu do kraja meseca. Zaista vama period do kraja meseca neće doneti razloge za ljubavnu sreću nego će vam pre svega doneti mnogo razloga za veliku ljubavnu tugu. Vaš partner će činiti postupke koje vi nećete moći da razumete i zbog svega toga će vaša veza biti u jako velikoj opasnosti. Ipak, vama period do kraja meseca donosi i neka dešavanja koja će vam koliko toliko popraviti raspoloženje. Naime, vas na poslu mnogo uspeha očekuje i zbog tih uspeha ćete imati razloga za optimizam, a isto tako će vas iznenaditi i jedan od većih novčanih dobitaka od početka godine.

RIBE

Drage ribe, istina je da se vi nadate velikoj sreći kada je u pitanju period od kraja meseca, a vama će period do kraja meseca doneti kako lepa, tako i negativna dešavanja. Prvo što vas očekuje jesu veliki problemi. Vama na poslu ništa neće polaziti za rukom i vi ćete napraviti jednu veliku grešku sa kojom ćete sebi stvoriti ogromne probleme. A isto tako će vaše kolege u periodu do kraja meseca zaista na razne načine pokušavati da vam stvore nervozu.

Vi ćete moći da shvatite da vam te osobe aposlutno ništa dobro ne žele. Ipak, vi ćete isto tako u periodu do kraja meseca imati jako mnogo razloga za veliku ljubavnu sreću. Konačno će vaša veza početi da funkcioniše onako kako vi to i želite. Vi i vaš partner ćete se odlično slagati i zbog toga ćete doneti neke zajedničke odluke koje će mnogo značiti vašoj vezi. Sve ono što vam donosi period do kraja meseca će vas iznenaditi i to kako pozitivno, tako i negativno.

Pages: 1 2