Nema više tajni: Prilika da shvatite šta vas čeka u sedmicama pred nama!

Nema više tajni: Prilika da shvatite šta vas čeka u sedmicama pred nama!

2024-07-29 Off By Dejana

OVAN

Horoskop za avgust:

Dragi ovnovi, u periodu do kraja meseca ćete imati razloga kako za sreću, tako i za tugu. Vas razlozi za tugu očekuju zbog nekih postupaka vaših dragih osoba sa kojima će vam one naneti tugu. A vama isto tako neće biti aposlutno ni malo lako zbog brojnih problema kojih vas očekuju na poslu. Vama će na poslu zaista malo toga polaziti za rukom. Međutim, vama će i pored svih tih dešavanja period do kraja meseca ostati u lepom sećanju i to zbog dešavanja na planu ljubavi vašeg života. Upravo vas na planu ljubavi očekuju brojna lepa dešavanja zbog kojih ćete samo mnogo razloga za onu najveću sreću znati. Period do kraja meseca će vam biti zanimljiv.

BIK

Dragi bikovi, prvo što vas očekuje u periodu do kraja meseca jesu ogromni poslovni problemi. Zaista ćete vi problema na planu posla imati mnogo, a vi nikako nećete uspevati da rešite sve te probleme. Vi ćete posebno mnogo razloga za nervozu imati zbog toga što vas očekuju zaista brojne nesuglasice sa vašim kolegama i zbog svega toga vam neće biti aposlutno ni malo lako. Ipak, vas će isto tako neka dešavanja obradovati u periodu do kraja meseca. A vas će svakako obradovati to što vam period do kraja meseca donosi čak dva novčana dobitka. Vas očekuju novčani dobici zbog kojih će vaša finansijska situacija postati mnogo bolja nego što je to sada slučaj.

BLIZANCI

Horoskop za avgust:

Dragi blizanci, period do kraja meseca će kod vas izazvati podeljena osećanja. Na poslu vas očekuju samo brojni uspesi i vi ćete na poslu uspeti da dođete do jako velikog broja poslovnih pobeda što će imati uticaj i na vaše finasnije. Ipak, vama period do kraja meseca takođe donosi i velike probleme. A problemi vas očekuju na planu ljubavi vašeg života. Vi uopšte nećete moći da budete zadovoljni sa dešavanjima na planu ljubavi vašeg života. Vas jako mnogo velikih problema i razloga za nervozu očekuje i zbog toga će vam biti neverovatno teško. Ipak, vi sebi ne smete dopustiti da donesete bilo kakvu ishitrenu odluku na planu ljubavi zbog nervoze koju ćete osećati.

RAK

Dragi rakovi, vi mnogo očekujete od perioda do kraja meseca, a on će vam doneti niz jako lepih dešavanja i to na mnogim planovima vašeg života. Vi ćete pre svega moći da budete zadovoljni sa vašim zdravljem, jer vas zdravstveni problemi uopšte ne očekuju. Vas će zdravlje odlično služiti. A period do kraja meseca vam donosi jako mnogo toga lepog na planu ljubavi vašeg života. Upravo vas zbog dešavanja na planu ljubavi brojni razlozi za sreću očekuju. Ipak, vi ćete u periodu do kraja meseca isto tako imati razloga i za zabrinutost. A vas razlozi za zabrinutost očekuju zbog toga što će vam period do kraja meseca doneti neočekivane novčane gubitke. Vi u poslednje vreme imate manjih problema sa finansijama. A zbog tih novčanih gubitaka vaša finasnijska situacija će postati još teža.

LAV

Dragi lavovi, vaše raspoloženje se u poslednje vreme zbog brojnih dešavanja jako brzo menja, a to će se nastaviti i u periodu do kraja meseca. Vaše raspoloženje će se menjati zbog toga što vas očekuju dešavanja koja će vas iznenaditi kako pozitivno, tako i negativno. Vas će svakako negativno iznenaditi to što ćete saznati da vaše kolege zaista nisu onakve kakvim se predstavljaju i zbog toga će vam biti jako teško. Vas na poslu zbog postupaka vaših kolega čekaju veliki problemi. Ipak, vi ćete isto tako u periodu do kraja meseca imati mnogo razloga za sreću zbog toga što će vam u ljubavi prosto cvetati ruže. Na planu ljubavi vas očekuju zaista brojna divna dešavanja. Vi ćete konačno dočekati lepe trenutke na planu ljubavi vašeg života, a vi na njih čekate već jako dugo vremena.

DEVICA

Drage device, period do kraja meseca će vam biti veoma lep i u to nema nikakve dileme. Vama će period do kraja meseca biti lep najviše zbog toga što ćete biti pod jako vleikom zaštitom zvezda. Vas će čuvati zvezde i zbog toga vas ne očekuju neki posebno veliki problemi. Vama će period do kraja meseca pre svega doneti razloge za sreću zbog toga što će vam sve polaziti za rukom. Vi ćete za neke jako značajne uspehe uspeti da se izborite. Ipak, vas pred sam kraj meseca očekuju i razlozi za zabrinutost, a oni vas očekuju samo zbog jednog postupka vašeg partnera.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2