Ribe ce ISKRENO UZIVATI, Vagama stize LEPA VEST, ali jedan zodijak je nazalost NA KORAK od RASKIDA…

Ribe ce ISKRENO UZIVATI, Vagama stize LEPA VEST, ali jedan zodijak je nazalost NA KORAK od RASKIDA…

2024-07-25 Off By Maja

Ribe ce ISKRENO UZIVATI, Vagama stize LEPA VEST, ali jedan zodijak je nazalost NA KORAK od RASKIDA…

OVAN

Pred vama je dan koji ce vam veliku srecu na polju ljubavi donijeti. Vi cete sa svim desavanjima koja su pred vama moci biti zadovoljni. Voljena osoba danas pravi jedan korak koji ce vas mnogo iznenaditi, ali i koji ce vam mnogo laskati.

BIK

Sa voljenom osobom dolazi do nesuglasica koje ce jako lose utjecati na vas. Pred vama je dan u kojem cete morati da se zauzmete za sebe, jer vas partner ima sumnje koje nisu opravdane. Slobodni bikovi danas upoznaju jednu divnu osobu.

BLIZANCI

Pred vama je dan u kojem za probleme necete znati. Voljena osoba cini sve za vasu srecu, ali vi ste tu srecu iskreno zasluzili. Mnogo ste cinili u zadnje vrijeme kako bi vasa veza krenula u boljem pravcu. Danas cete imati dokaz da se je taj trud itekako isplatio.

RAK

Mada su vas u zadnje vrijeme pratile neke sumnje, danas cete shvatiti da niste bili u pravu. Vas partner vas mnogo voli, i danas cete i sami to da primjetite. Uzalud ste se nervirali, jer danas cete biti i vise nego sretni.

LAV

Predivan dan je pred vama u kojem cete vi iskreno uzivati. Sa voljenom osobom provodite sretne trenutke koji ce vam mnogo prijati. Krajem dana vama slijedi jedno predivno iznenadjenje koje ce vam od radosti natjerati suze na lice.

DJEVICA

Vi cete danas imati mnogo razloga za srecu. Jedna osoba vam priznaje svoja osjecanja sto ce vas i vise nego usreciti. Dugo ste se nadali da ce vam ta osoba dati neki znak da joj je do vas stalo. Danas je vas sretan dan.

VAGA

Danas cete saznati da je jednoj osobi mnogo stalo do vas. Ne tek nekoj osobi, vec nekome ko se vama uvijek mnogo dopadao. U toku dana vi cete blistati od srece, jer niste se mogli nadati tako divnim vijestima.

SKORPIJA

Pred vama je dan u kojem ce vam voljena osoba dokazati koliko joj je do vas stalo. Mnogo ste cinili za svoju srecu i danas cete naokon moci da uzivate u svakom trenutku koji je pred vama. Velika sreca vas danas prati.

STRIJELAC

Vi cete danas biti samo sretni. Voljeno bice cini sve za vasu srecu i nista nece moci narusiti vase dobro raspolozenje. Pred vama je dan u kojem cete samo za ljubavnu srecu znati. Do kraja dan vi za probleme necete znati.

JARAC

Tako silni zelite da vjerujete da vam je ljubavna sreca sa vasim partnerom sudjena, ali danas cete se uvjeriti u suprotno. Pred vama je dan u kojem cete shvatiti da je vasoj vezi ipak mozda dosao kraj. Razmislite dobro prije nego napravite nepromisljen potez.

VODOLIJA

Pred vama je ljubavna sreca u kojoj cete vi iskreno uzivati. Sa voljenom osobom provodite sretne trenutke i tu srecu necete zeljeti pustiti. Predivan dan vas ocekuje koji ce vam dokazati koliko ste voljeni. Velika sreca je pred vama.

RIBE

Ribe koje su u vezi danas ce iskreno uzivati sa voljenom osobom. Predivni trenuci su pred vama  u kojima vi za probleme necete znati. Slobodnim ribama jedna osoba danas priznaje svoja iskrena osjecanja.