DEVICA:Kod nje je SVE ISKRENO I DIREKTNO-do LUDILA VOLI,do LUDILA MRZI!

DEVICA:Kod nje je SVE ISKRENO I DIREKTNO-do LUDILA VOLI,do LUDILA MRZI!

2024-07-17 Off By Admin

Device, poznate po svojoj analitičnosti, praktičnosti i perfekcionizmu, često se doživljavaju kao hladne i rezervirane osobe. Međutim, ispod te naizgled ledene površine krije se srce puno ljubavi i dubokih emocija. Kada Devica voli, ona voli svim svojim bićem, ali ako joj slomite srce, pripremite se za ledenu buru.

Što Devica traži u ljubavi?

Device su izrazito racionalne i praktične osobe, ali to ne znači da ne žude za ljubavlju i romantikom. U ljubavi traže partnera koji će ih intelektualno stimulirati, koji će cijeniti njihovu inteligenciju i analitički um. Traže nekoga tko je pouzdan, odgovoran i tko će im pružiti sigurnost i stabilnost. Device ne podnose laži, neiskrenost i površnost, stoga je iskrenost ključna za osvajanje njihovog srca.

Kako Devica voli?

Kada se Devica zaljubi, ona se predaje potpuno. Njezina ljubav je duboka, iskrena i bezuslovna. Devica će svog partnera obasipati pažnjom, brigom i ljubavlju. Bit će mu najveća podrška, najbolji prijatelj i najvjerniji saveznik. Device su poznate po svojoj sposobnosti da rješavaju probleme i da uvijek pronađu praktična rješenja, stoga će svom partneru uvijek biti oslonac i pomoć u svim životnim situacijama.

Ranjivost Device

Iako se čine snažnima i nezavisnima, Device su zapravo vrlo osjetljive i ranjive. Njihov perfekcionizam često ih dovodi do toga da se previše kritiziraju i da se boje da neće biti dovoljno dobri. U ljubavi, ova ranjivost dolazi do izražaja jer se Device boje da će biti povrijeđene i odbačene. Stoga, često grade zidove oko sebe kako bi se zaštitile od boli.

Kada Devica bude povrijeđena

Ako povrijedite Devicu, pripremite se za ledenu buru. Device ne opraštaju lako, a jednom izgubljeno povjerenje gotovo je nemoguće vratiti. Kada je povrijeđena, Devica će se povući u sebe, analizirati situaciju i donijeti odluku koja je najbolja za nju. Ta odluka može biti bolna, ali Devica će uvijek staviti svoje dobro na prvo mjesto.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Pages: 1 2