VODOLIJA I RIBE: BITNO je da znate šta vam treba i da NE OBEĆAVATE MNOGO jer biste od 15. do 22. jula mogli nekome SLOMITI SRCE!

VODOLIJA I RIBE: BITNO je da znate šta vam treba i da NE OBEĆAVATE MNOGO jer biste od 15. do 22. jula mogli nekome SLOMITI SRCE!

2024-07-14 Off By Admin

RIBE: IZMEĐU SNOVA I STVARNOSTI

Ribe, poznate po svojoj romantičnoj prirodi i bogatoj mašti, mogle bi se naći u situaciji da moraju birati između svojih snova i stvarnosti. Možda ćete se zaljubiti u nekoga tko vam se čini kao ostvarenje svih vaših želja, ali koji nije dostupan ili nije spreman za ozbiljnu vezu.

Idealiziranje partnera

Ribe imaju tendenciju idealizirati svoje partnere, često ne videći njihove mane. To može dovesti do razočaranja kada se suoče sa stvarnošću. Zato, pokušajte sagledati osobu koja vas zanima onakvom kakva jest, sa svim svojim vrlinama i manama.

Komunikacija je ključ

Ako osjećate da se zaljubljujete u nekoga tko nije dostupan, nemojte se bojati razgovarati o tome. Iskrena komunikacija može vam pomoći da shvatite što druga osoba osjeća i želi. Možda ćete se iznenaditi kada otkrijete da i ona gaji osjećaje prema vama.

Ne odustajte od svojih snova

Čak i ako se suočite s razočaranjem, nemojte odustati od svojih snova o ljubavi. Prava osoba za vas je negdje vani, samo je trebate pronaći. Budite otvoreni za nove mogućnosti i nemojte se bojati riskirati.

Briga o sebi

Tijekom ovog emotivno intenzivnog perioda, važno je da vodite brigu o sebi. Pronađite vrijeme za aktivnosti koje vas opuštaju i ispunjavaju. Okružite se ljudima koji vas podržavaju i vole.

SLUŠAJTE SVOJE SRCE, ALI I RAZUM

Dragi Vodolije i Ribe, ovaj period od 15. do 22. srpnja donosi vam priliku za duboko emotivno iskustvo. Bez obzira na to hoćete li se suočiti s povratkom iz prošlosti, novom ljubavi ili razočaranjem, važno je da slušate svoje srce, ali i razum.

Nemojte davati lažna obećanja i nemojte se zadovoljiti s manje od onoga što zaslužujete. Budite iskreni prema sebi i drugima, i ne bojte se riskirati. Ljubav je najljepši dar, ali i najveći izazov. Iskoristite ovaj period da naučite nešto novo o sebi i o ljubavi.

Pages: 1 2