U DRUGOM DELU JULA: Ovan UŽIVA u LJUBAVI, Bik shvata da je KRAJ osobe koja ga NE CENI DOVOLJNO…

U DRUGOM DELU JULA: Ovan UŽIVA u LJUBAVI, Bik shvata da je KRAJ osobe koja ga NE CENI DOVOLJNO…

2024-07-11 Off By Dejana

Vaga

Prestanite da svaljujete krivicu na partnera za sve probleme koji se javljaju u vašoj vezi. Priznajte svoje greške i otvoreno komunicirajte o stvarima koje vas muče. Umesto da tražite krivca, fokusirajte se na zajedničko rešavanje problema. Otvorena i iskrena komunikacija je ključna za prevazilaženje izazova i izgradnju zdrave i srećne veze.

Škorpija

Da bi ljubav opstala i procvetala, obe strane moraju uložiti trud i posvećenost. Trenutno, vaš ponos i ponos vašeg partnera stvaraju barijeru koja vas sprečava da ostvarite dublju povezanost. Ovo je period kada treba da prevaziđete svoj ego, otvoreno razgovarate o svojim osećanjima i budete spremni na kompromis. Pokažite partneru da vam je zaista stalo i da ste spremni da radite na vašoj vezi.

Strelac

Slobodni Strelčevi mogu očekivati zanimljivo poznanstvo koje bi vremenom moglo da se razvije u nešto više. Opustite se i dozvolite da stvari idu svojim tokom, bez pritiska i žurbe. Uživajte u upoznavanju, otkrivanju zajedničkih interesovanja i stvaranju dublje veze. Budite otvoreni za neočekivano i dozvolite sebi da budete iznenađeni onim što vam ljubav donosi.

Jarac

Ako ste u vezi, druga polovina jula donosi vam pregršt lepih trenutaka i dokaza partnerove ljubavi. Moguće je da vas očekuje i prosidba, iako je trenutno ne očekujete. Budite otvoreni za iznenađenja i uživajte u romantičnoj atmosferi koja će ispuniti vaš život. Ovo je period kada možete da se opustite, prepustite ljubavi i uživate u sreći koju vam donosi.

Vodolija

Pripremite se za period ljubavnih dilema i teških odluka. Moguće je da ćete se naći u situaciji da nekome slomite srce. Pre nego što donesete bilo kakvu odluku, dobro razmislite o tome šta vaše srce zaista želi i šta će vas istinski usrećiti. Budite iskreni prema sebi i drugima, čak i ako to znači da ćete nekoga povrediti.

Ribe

Iako ljubav možda nije u prvom planu, očekuju vas veliki uspesi na poslovnom planu. Iskoristite ovaj period da se posvetite karijeri, ostvarite svoje ciljeve i napredujete. Ne brinite, ljubav će doći na red kada za to bude pravo vreme. Fokusirajte se na ono što trenutno možete da kontrolišete i izvucite maksimum iz ove situacije.

Pages: 1 2