LJUBAV i RADOSTI: Za neke zodijake imamo SJAJNE VESTI: Slede vam dogadjaji koji ce vas ISKRENO USRECITI!

LJUBAV i RADOSTI: Za neke zodijake imamo SJAJNE VESTI: Slede vam dogadjaji koji ce vas ISKRENO USRECITI!

2024-06-05 Off By Dejana

VAGA

Nemojte kriviti voljenu osobu za svaki problem koji se desi medju vama. Nekada i vi pravite greske iako to odbijate da priznate. Probajte za promenu da se fokusirate da resite svoje probleme ali i da joj kazete sta je ono to vam kod nje smeta.

SKORPIJA

Da bi u ljubavi sve bilo kako treba,obe strane treba da se sloze i da uloze trud  kako bi taj odnos funkcionisao. To trenutno u vasem slucaju nije tako i to je najveca greska  jer imate zaista jake emocije. Problem je sto pri tome i vi i vas partner imate jako izrazen ponos. To je ono sto mora da ispravite

STRELAC

Ovo ce biti dobar period za strelceve koji su slobodni. Imacete priliku za jedno poznanstvo koje bi vremenom moglo da predje u ljubav. Nema razloga da bilo gde zurite vec pustite da stvari idu svojim tokom.

JARAC

Ako ste u vezi ovo ce biti period u kome vas ocekuju samo lepe stvari. Vrlo je moguce da ce vam voljena osoba na najlepsi nacin dokazati da sa vama ima ozbiljne namere. To znaci da nije nemoguce ni da dodje do prosidbe koju u ovom trenutku ni najmanj ne ocekujete.

VODOLIJA

Ovo ce biti period ljubavnih dilema kada ste vi u pitanju. Vrlo je moguce da dodje do toga da cete nekom slomiti srce. Morate dobro da razmislite sta je ono sto vase srce zeli,odnosno koga zeli. Tek onda mozete doneti neke odluke i biti sigurne da su ispravne.

RIBE

Ovaj period nece biti bas odlican za ljubav ali hoce za posao jer bi ste mogli na ostvarite velike rezultate kada je o poslu rec. Fokusirajte se na ono sto radite a ne na ono sto osecate i sve ce biti u redu.

Pages: 1 2