BIK je SUROVO ISKREN, ako NE TRPITE ISTINU onda NISTE VREDNI NJEGOVE LJUBAVI!

BIK je SUROVO ISKREN, ako NE TRPITE ISTINU onda NISTE VREDNI NJEGOVE LJUBAVI!

2024-03-11 Off By Dejana

Bik – Znak Surove Iskrenosti

Bik, čiji je vladajući planet Venera, često se opisuje kao znak stabilnosti, izdržljivosti i praktičnosti. Međutim, ono što se izdvaja kao jedna od najvažnijih crta ovog znaka jeste njegova surova iskrenost. Bikovi ne poznaju kompromise kada je reč o istini, a njihova iskrenost može biti poput dvostrane sečice – snažna i zastrašujuća. U ovom članku ćemo istražiti kako Bikovi koriste iskrenost kao meru vrednosti u svojim odnosima, često se suočavajući sa situacijama u kojima mnogi drugi znakovi možda ne bi imali hrabrosti ili volje da budu tako nepopustljivo iskreni. Dakle, ukoliko niste spremni da prihvatite istinu, možda niste spremni ni za ljubav Bikova. Kroz dublje razumevanje ovog znaka, otkrićemo zašto je iskrenost tako ključna za njihove odnose i kako možete bolje razumeti njihovu suštinsku prirodu.

Suština Bikova

Bik je znak koji ide glavom kroz zid. Ako postoji nešto po čemu je poznat, onda je to njegov inat i želja da sve bude onako kako je zamislio i nikako drugačije. Važno je napomenuti da je ovo znak koji bez imalo sumnje ima veliko srce. On svakako želi da usreći one do kojih mu je stalo, i vrlo često čini sve kako bi oni imali osmeh na licu. Ali ono što moramo da kažemo jeste da je ovo znak koji će uvek pokušati da onoliko koliko čini drugima, učini i sebi.

On nije sebičan, ali svakako da nije ni znak koji će uvek gledati da čini drugima, a sebi kako bude. Stvar je u tome da je Bik znak koji voli život. On svakako ume da uživa u njemu i može se čak reći da nastoji da od njega uzme sve ono što mu se nudi. Bik je neko ko je svestan toga da sve bude i prođe, i zato želi da uživa uvek i u svakom trenutku, u svakoj sekundi.

Nemojte zaboraviti da osoba rođena u ovom znaku važi za nekog ko će uvek pokušati da bude tu za one koje voli. Ali, on je neko ko ume isto tako nekoga da precrta zauvek i za sva vremena. Isključiv je veoma. Može nekome da se posveti do kraja, a onda da tu osobu zauvek precrta. Osoba je koja zapravo jako teško prašta, i to mu je velika mana. Čak i onda kada shvati da se neko pokajao za neki postupak, Bik će vrlo teško preći preko onog što je ta osoba uradila.

Iskrenost i Pravda

Moramo da kažemo da je vrlo pravedan. Što znači, Bik je neko ko će vam uvek reći sve što misli, ali vam neće nauditi. Ovo je znak koji ima potrebu uvek i u svakom slučaju da se nađe onima kojima je pomoć potrebna. Smatra da se sve u životu vraća, kad-tad. I zato nastoji da živi pošteno kako ne bi nekome slomio srce. Voli istinu, pa čak i onu koja boli i koja ruši sve pred sobom.

On će vam uvek reći ono što misli. On će vam prosto reći i ono što ne želite da čujete, ako je to istina. Ako niste u stanju da se nosite sa tim, onda Bik nije prava osoba za vas. Isto tako će od vas očekivati da mu kažete sve u lice i celu istinu, ma koliko da ona bila bolna. Bik je jednostavno neko ko će umeti da vam pruži sve ono što želite, ali samo pod uslovom da vi njemu date isto to. Na kraju krajeva, ako vam treba nečija iskrena ljubav, onda vam treba jedan Bik, jer će vam dati dušu na tacni. No, isto kao što ume da da dušu, isto toliko ume i da je uzme.

Ne treba se niko igrati sa Bikom. On ima strpljenje, ali isto tako ume da bude i najveći neprijatelj. Sve to zavisi od toga kako se ponašate prema njemu. On ne počinje prvi svađu, ali uvek zadaje završni udarac.