LAV JE PONOSAN, A PO SVOJI KARAKTERISTIKAMA JE SAMOUVJEREN, PRIVLAČAN I IMA POSEBNU MOĆ!

LAV JE PONOSAN, A PO SVOJI KARAKTERISTIKAMA JE SAMOUVJEREN, PRIVLAČAN I IMA POSEBNU MOĆ!

2024-03-10 Off By Nada

Uvjek je iskren, pouzdan i voli da stiče životna iskustva.

LAV

Lav je Nezavisan, direktan i veoma je snalažljiv kada treba da se bori za svoje ciljeve. Pozitivan je, povjerljiv, tolerantan i uvijek pun optimizma. Privlače ga mnoge aktivnosti, fizička snaga, opuštanje i uvijek dobra  harmonija. Voli da ulazi u svijet mašte, te uvijek donosi najbolja rješenja, za sve što treba.

Njegova intuicija  snažno će ojačavati, a što je jako važno  da u svakom trenutku sačuva svoj unutrašnji mir.

Njegova odgovornost je uvijek velika, pa dobiva priliku za razvoj, gdje su izazovi mnogo veći.  Snaga, kreativnost i njegov um, ojačan je i za očekivati je da na njegovom putu sve rješava sretno i uspješno. Direktan je u nekim slučajevma,  ponekad oprezan , ali u većini je skroman i veoma strpljiv.

Uvijek je uzdignute glave i veoma dostojanstven.

Lav je superioran znak, veoma bistar i pun entuzijazma. Veoma je temperamentan i uvijek sposoban za građenje novog života. Taktičan je i veoma dobro prolazi namečući svoj stav.  Za svakog ima zanimljive teme i uvijek je razlog za zadovoljstvo.

Otvoren je i nikad se ne osjeća usamljeno. Njegova poduzetnost, pozitivni duh i snaga , svakog razvedri i učini ga sretnim.

Lav je veoma simpatičan, trudi se da je uvijek nasmijan i drag, pa čak kad ima loš dan. Iskren je, a što je jedna od njegovih ključnih osobima koju ima. Nevoli se pretvarati, voli povjerenje, a čije su namjere uvijek prave i iskrene.

Svojim ambicijama može imati želju za uspjehom i uvijek je spreman savladati svaku prepreku.

Radi mnogo na sebi, razvija svoje samopouzdanje, a samim tim učvrsćuje i izgrađuje mnoga iskustva. Naglašena mu je pozitivna energija, objektivan je i vidi svijet oko sebe, onakav, kakav zaista jeste. Njegova ljubav čini povjerenje i veliko strpljenje.

Lav zna da ljubav nema granica, nego se ona rađa, nesebična je, uzajamna i nikad ne prestaje.

Kada duboko voli, ljubav mu daje snagu i hrabrost. Ljubav pokreće njegov svijet i jedna je od najsnažnijih sila sa kojima se on susreće u životu. Ljubavni život mu se uvijek odvija mirno, sluša svoj unutrašnji glas i zna da je to dobar znak za ljubav.

 Uvijek preuzima inicijativu na ljubavnom planu, te čini dobar potez.

U ljubavi uvijek dokazuje svoj snažan osjećaj, jer je zadovoljan osnovnim osjećajem svoje bliskosti.   Njegova ljubav se ne može kupiti ili prodati, ona je puna ljepote, strasti, sreće i uvijek budi svoje emocije.  Svoju ljubav voli da usmjerava prema različitim emocijam, koje mu otvaraju paletu prekrsnih osjećaja.

Lav čini kako bi zvijezde na nebu postale svjetlije.  Njegova sretna duša  iskreno vjeruje u ljubav , jer mu je ona najmoćnija pokretačka snaga .

Uvijek osjeća svoju zbliženost, na poseban način usmjerava svoju ljubav prema voljenoj osobi.  Uvijek se bori za pažnju i ljubav. U ljubavi je veoma strpljiv i čuva je da nikad ne propadne.

Veoma je darežljiv, uvijek dijeli svoju ljubav i pruža svoju vrlinu saosjećanja.

Posjeduje veliku vrlinu požrtvovanosti, brižan je , želeći da pruži  utjehu i sreću. Svaki njegov osjećaj pun je ljubavi i ispunjen je svim kvalitetima ljubavi.