VAGA, ŠKORPIJA I STRELAC: Bili ste DOBRI tokom cele 2023.godine, zato vam POSLEDNJI VIKEND u godini donosi NEŠTO FANTASTIČNO!

VAGA, ŠKORPIJA I STRELAC: Bili ste DOBRI tokom cele 2023.godine, zato vam POSLEDNJI VIKEND u godini donosi NEŠTO FANTASTIČNO!

2023-12-29 Off By Admin

Vikend Horoskop za Subotu i Nedelju: Vaga, Škorpija i Strelac…

Vaga: Očekuje Vas Harmonija i Ljubav

Vage, vazdušni znak, su tokom 2023. godine bili u ravnoteži, a pred kraj godine doživljavate posebno blistav vikend. Subota će biti obasjana energijom balansa, dok će nedelja doneti duboke emotivne spojeve.

Subota: Balans i Sjajni Društveni Momenti

Subotu obilježava Merkur, donoseći jasnu komunikaciju i sjajne društvene trenutke. Idealno je vrijeme za izražavanje ideja i povezivanje s prijateljima. Harizma Vaga će sjati, privlačeći pozitivne vibracije.

Ljubavni savjet za Vage subotom: Otvorite srce i dozvolite ljubavi da vas obuzme. Planirajte romantičnu večeru ili aktivnost s partnerom.

CIGANSKE KARTE: IZABERI jednu i saznaćeš SVOJU SUDBINSKU PORUKU za CELU 2024. godinu!

Nedelja: Duboki Emotivni Spojevi

Nedelja donosi duboke emotivne spojeve, posebno zahvaljujući Mjesecu u polju partnerstva. Ako ste slobodni, očekujte neočekivani susret koji može promijeniti tok ljubavnog života. Ako ste u vezi, posvetite se partneru i dijelite zajedničke trenutke.

Ljubavni savjet za Vage nedeljom: Slušajte svoje emotivne impulse i slijedite ih. Intuitivno ćete znati kako ojačati veze.

Škorpija: Vrijeme za Samoproučavanje i Transformaciju

Škorpije, strastvene vodene duše, fokusiraju se na samoproučavanje i transformaciju pred kraj 2023. godine.

Subota: Intenzivna Samorefleksija

Subota donosi intenzivnu samorefleksiju, uz podršku vašeg vladara Plutona. Ovo je vrijeme za zaranjanje u vlastite misli i osjećaje. Razmislite o ličnim ciljevima i postignućima, jačajući svoju unutrašnju snagu.

Savjet za Škorpije subotom: Odmaknite se od buke svakodnevnice i posvetite vrijeme sebi. Meditacija ili introspekcija može donijeti jasnoću.

HOROSKOP ZA POČETAK NOVE 2024. GODINE ZA SVE ZNAKOVE ZODIJAKA!

Nedelja: Transformacija i Obnavljanje

Nedelja je rezervisana za transformaciju, uz Sunce koje osvjetljava put ka ličnom rastu. Razmislite o koracima koje možete preduzeti kako biste ostvarili svoje dugoročne ciljeve. Energija je usmjerena ka obnavljanju i osvježavanju.

Savjet za Škorpije nedeljom: Postavite ciljeve i stvorite plan za budućnost. Ovo je idealno vrijeme za postavljanje temelja za lični uspjeh.

Strelac: Avanturistički Vikend

Strelčevi, vatreni znak, sada dolaze do izražaja kroz uzbudljiv vikend pun avantura.

Subota: Otvoren Um i Nove Perspektive

Subota donosi otvoren um i nove perspektive, pod uticajem vašeg vladara Jupitera. Ovo je savršeno vrijeme za putovanje ili istraživanje novih ideja. Ohrabruje se istraživanje nepoznatog, pa neka vaša znatiželja bude vodilja.

Savjet za Strelce subotom: Prihvatite izazove i otvorite se prema novim iskustvima. Razmjenjujte ideje s drugima.

HOROSKOP SUDBINSKIH SUSRETA: Ovim znacima NOVA GODINA donosi početak veze sa SRODNOM DUŠOM!

Nedelja: Energična Aktivnost i Društvena Povezanost

Nedelja je rezervisana za energičnu aktivnost i društvenu povezanost, uz podršku Marsa u polju društvenih veza. Planirajte aktivnosti s prijateljima ili porodicom kako biste ojačali veze. Energija koju dijelite s drugima vraća se kao pozitivna podrška.

Savjet za Strelce nedeljom: Budite aktivni i društveni. Iskoristite priliku da povećate svoju pozitivnu prisutnost u društvu.

Na kraju godine, Vage, Škorpije i Strelčevi imaju jedinstvene izazove i prilike. Ovaj horoskop pruža detaljan uvid u energiju vikenda, omogućavajući vam da iskoristite pozitivne vibracije i zakoračite u novu godinu s optimizmom.