BIK JE ZNAK NAJLJEPŠE DUŠE, MADA GA JE NJEGOVA DOBROTA U ŽIVOTU KOŠTALA MNOGO!

BIK JE ZNAK NAJLJEPŠE DUŠE, MADA GA JE NJEGOVA DOBROTA U ŽIVOTU KOŠTALA MNOGO!

2023-12-25 Off By Nada

Osoba rođena u znaku bik je svakom u životu činila samo dobro, mada mu se  nikad nevraća na pošten način, on se svoje dobrote nikada neće odreći.

BIK

Vi ste znak koji ste uvijek bez imalo sumnje vodili samo poštenjem i dobrotom. Nije život prema vama uvijek bio pošten, ali vi ste nastojali da samo činite dobra djela. Mnogi su vam u životu razočarali, ali vi nikada niste prestajali da pomažete drugim ljudima.

Vaše srce je ogromno i nikad nebi moglo da povrijedi druge osobe.

Za svoju sreću se pošteno borite i u životu se ne oslanjate ni na koga, osim na sebe.  Vaš put nije uvijek jednostavan, ali je sigurno pošten. Za ono što želite, vi ćete  uvijek nastojati da se izborite, jer osoba rođena u znaku bika nikad ne odustaje.

Koliko god vas život lomio, vi nikada niste prestali da se borite  za ono što želite.

Imate velike ciljeve koje želite da ostvarite, jer ste abiciozni i neko ko uvijek tačno zna šta želi. Vi ste jedna skromna duša koja zaista neželi mnogo, ali i ono što malo  želite, ponekad nemožete da ostvarite.  Sreća vam zna okrenuti leđa kada vam je najneophodnija, ali vi želite  za istu se  boriti.

Uvijek ste pomagali drugima, jer egoista vi nikad niste bili.

Naravno da želite sreću za sebe ,ali za vas je sreća  kada želiti i da pomognete drugima. Vaša dobrota nema granice mada su vas kroz život mnogi izdali i razočarali.  Ali osoba u znaku bika je jaka, odlučna, i uvijek će nastojati da se izbori za svoju sreću.

Volite kad ste veliki oslonac nekom , kome je to zaista potrebno.

Vaša ljubav za druženje, pažnju, odanost,  dovode vas da sagledate svoju situaciju. Pokušavate  da se uvijek dobro organizujete i odredite svoje prioritete. Uvijek ste pažljivi prema osobama i trudite se da svakog uputite na pravi put.

Kad otvarate velike i profesionalne mogućnosti, to su dva  vaša osnovna pravila za održavanje i razumijevanje.

Potiskujute osjećaj i strastvene veze u emocionalnom smislu  iako  vam ponekad nedostaje  malo više ljubavi i pažnje. U poslovnom svijetu uvijek ste dobro raspoloženi, otvoreni za dijalog, iako vaše obaveze nekad su preopterećene.

Bik je osoba koja pokušava unijeti pozitivnost, ma gdje god se nalazio.

Bik se trudi da bude prilgodljiv  u mnogim stvarima i nastoji poboljšati svoj izgled do određene mjere, kako bi radio na sebi,svojoj ličnosti i stavovima. Kada upoznajete nove osobe, pružate im šansu da izraze svoje znanje i da čuju nešto novo svaki put.

U svojoj vezi želite da imate puno harmonije sa puno razumijevanja, a što vam najviše nedostaje.

Sami možete da se kontrolišete i da samostalno utičete na svoj život, profesiju i ono za čim uvijek težite. Iako vi ne izbjegavate svoje obaveze, drugi se ponašaju veoma neodgovorno, a što vi to sebi nikad nebi dozvolili.

Savršeno sve razumijete, dopunjuje te se i uvijek se trudite da svakog dobro razumijete.

Sami podižete svoje samopouzdanje i okrećete se kroz svoj unutrašnji svijet. Zaslužni ste što pripadate ovom znaku, jer ste veoma odvažni, hrabri i dobronamjerni.