ŠKORPIJA je  od onih znakova koji ZNAJU KOLIKO VREDE – NIKO ne moze da ih “PREVEDE ZEDNE PREKO VODE!”

ŠKORPIJA je od onih znakova koji ZNAJU KOLIKO VREDE – NIKO ne moze da ih “PREVEDE ZEDNE PREKO VODE!”

2023-12-23 Off By Nada

DISCIPLINOVANA, PRAKTIČNA, ISTRAJNA…

Škorpija je svesna svoje vrednosti. Želi postići položaj u životu i stanje u porodičnoj sredini, kakvo voli. Prema porodičnom životu je veoma privržena, traži toplinu, nježnost i veliko razumijevanje.  Uvijek je vezana za svoju porodicu, ispunjena velikom ljubavlju. Sam smisao života joj se vidi  , da velikim dijelom njeguje porodično zajedništvo.

Ima samopouzdanja dovoljno i zna šta hoće.

Nikad se ne osjeća zanemarenom, jer uvijek ima dovoljno nježnosti i zaštite. Uvijek daje osobito jaku životnu snagu, kao i poticaje što uvijek donosi nešto pozitivno. Uvijek pokazuje svoje određene osobine sa kojim je međusobno povezana. Vezana je za strpljenje, brižljivost i želju za očuvanjem svojih djela.

Ima dosta razumijevanja i donosi sretne situacije, te razvija ono zašta je nadarena.

Voli njegovati svoje emotivne veze u širem smislu,  otvorena je  i povjerljiva prema osobama koje je okružuju. Od života pokušava stvoriti ono najbolje što može i u većini uspjeva.Ponekad je preosjetljiva i sve prima ponajiše srcu. Skladna je osoba, koja najčešće uspijeva ostvariti svoje ambicije. Škorpija zna sta zeli od zivota.

Duhovni razvitak joj je vrlo značajan, jer je veoma savjesna, što to nikad ne ističe.

Voli se okruživati lijepim stvarima, jer je to tipično za nju. Vrlo je inteligentna i svakom prijateljstvu daje oslonac i podršku. Veoma je dobrodušna, osjećajna i spremna da pomogne i da se žrtvuje i brine za druge. Mnogo joj znači prijateljstvo, te ga brižno i njeguje.

Njen snažan karakter, pomažu joj da u nekim situacijama ohrabri sebe i izađe jače nego prije.  Posjeduje veliku izdržljivost i strpljenje, kako prema sebi, tako i prema drugima. Daje uvijek inspiraciju mnogima, svjedoči o vremenu i ukazuje kako čovjek da doživi mir i zatišje.

Ima dovoljno entuzijazma, energije, ideje i koncentracije.

Vrlo je prilagodljiva, otvorenog uma i velikog razumijevanja, te  uvijek pronalazi način i dokazuje svoju veličinu postojanja.  Voli kad uživa u dobrom društvu i zabavi. Ima dosta prijatelja i mnogo se kreće u društvu, društvena je i voli da se zabavlja. Lako uspijeva da ostvari svoje ciljeve  i često se pokazuje u najboljem svjetlu.

Radi ono što voli i uvijek se veže za osobe koje je vole.

Uspjeva u svemu i pokazuje svoju najbolju stranu , te uvijek preuzima vodeću ulogu. Uvijek je otvorena za komunikaciju i vrlo rado je viđena u svakom društvu. Uvijek djeluje organizovano i očekuje uspjeh na polju komunikacije.Samouvjerena je i racionalno koristi svoju pozitivnu energiju.

Voli sigurnost, stabilnost i sebe smatra izuzetnom.

Čini dobro ljudima i donosi sve ono što je pozitivno, jer je vrlo otvorena i društvena.Njena inteligencija i komunikativnost uvijek dolaze do izražaja. Uklapa se u svako društvo i uspijeva naći zajednički jezik. Uspješna je, odvažna i spremna na sve poteze.  Voli se baviti poslom kojeg voli i u svemu biti najbolja.

Jako je naklonjena poslu i može biti zadovoljna poslovnom situacijom.

Uspjeva  škorpija ostati i opstati u samom vrhu svoje karijere i zadržati svoju stalnu profesiju. Dobar je radnik i energično stvara svoju karijeru, kako bi zadovoljila i više od onoga što se od nje očekuje.Na poslu se potpuno razvija i osjeća se potpuno zadovoljnom, jer je čvrsto vezana za svoje poslove.