LAV  je STRPLJIV i ume da ide na SVE ili NISTA – ako pozeli da  bude POBEDNIK,on ce to i POSTATI!

LAV je STRPLJIV i ume da ide na SVE ili NISTA – ako pozeli da bude POBEDNIK,on ce to i POSTATI!

2023-12-23 Off By Nada

HRABAR, PRAKTIČAN, ODGOVORAN…

Lav je dgovoran  i prilagođen je svom načinu življenja.Izražava ono što osjeća, jako je osjetljiv i voli kad posvećuje pažnju svom okruženju.Vrlo je savjestan i uvijek može ispravno sagledati kakva mu je prava vrijednost.

Stvara dobre navike i daje sve od sebe kako bi sve postalo stvarnost i postepeno mijenjao svoj život na bolje.

Uvijek je za zdravo samopouzdanje sa pozitivnim osobinama i dobrim navikama.  Njegova inspiracija je pokretačka snaga , što  jasno definiše svoje ciljeve. Uvjeren je da svojim  riječima može motivisati mnoge. Dobre je naravi, inteligentan i na prvi način uvijek djeluje i ostvaruje svoje ciljeve.

On je osoba svjesna svojih kvaliteta, siguran u sebe, te blista punim sjajom.

Često ostavlja dobar utisak , a svoju sposobnost predstavlja kao veoma realnu.Voli kad stvara zdravu porodičnu atmosferu, zasnovanu na međusobnoj i iskrenoj ljubavi, kao punoj podršci i razumijevanju. Uvijek je u toplom porodičnom okruženju, uživa usvakodnevnim razgovorim i uvijek je zadovoljan. Lav  zna sta  zeli.

Veoma je optimističan i pozitivan i rado se oslanja na one koji mu ulijevaju najviše nade.

Njema moticacija ima odlične razloge da moće postići želje ciljeve i povećati svoje aktivnosti.  Stalni je pokretač svoje životne aktivnosoti.Posjeduje veliku inspiraciju u velikoj mjeri, i vezan je za emotivni život, koji je uglavnom zsnovan na idejama i mašti. Uvijek je vedrog raspoloženja, nasmijan i zna da će uvijek uspjeti i savladati prepreke, koje mu život stavlja na ispit.

Uvijek je strpljiv, pa vrlo lako realizuje svoje ideje. On je osoba  koja je dobra za komunikaciju, prilično otvoren i zauzima dobro mjesto u svemu. Uživa u dobrim momentima, kad je u pitanju porodično okupljanje i druženje. Uvijek je opušten i voli da se rastereti od napetosti. Lav zna da voli.

Ima životno zadovoljstvo, prepušta se vremenu i uživa.

Sa svojim postojećim emocijama , on je divan partner, pun razumijevanja, lijepih riječi i uvijek pun nježnosti.  Sa voljenom osobom, uvijek donosi dobro raspoloženja, prijatan je i želi da otkrije svoja osjećanja.

Njegova ljubav je iskrena i u najčistijoj je formi.

Uvijek pruža pravu vrijednost ljubavi, tako da uspijeva savladati sve životne teškoće, ukoliko mu se nametnu. Ljubav uvijek njeguje, hrani, privlači, širi , ujedinjuje i žrtvuje se. Uvijek pruža radost, pouzdan je i pravi je prijatelj.

Uvijek ima mogućnosti da pruži ljubavne romanse i odličan period za ljubav.

Uvijek je iskren i na sve djeluje pozitivno. Brižan je  i rado poklanja beskrajnu ljubav.Vjeruje u sebe i svoju snagu. Uvijek je povezan sa poljem ljubavi i ponajviše se trudi da od svoga doma stvori sigurnu bračnu luku i ljubav prema ugodnom domu. Lav ima divnu dusu.

Voli porodični život, privržen je, traži toplinu, nježnost i razumijevanja.

Smisao njegovog života vidi se velikim dijelom da njeguje porodično zajedništvo.  Da se nebi osjećao nezanemarenim, uvijek mu je potrebna nježnost i skladna porodična sredina , što on zna cijeniti. Veliki je zaljubljenik sporta i svih sportskih aktivnosti i to mu je glavni izvor užitka. Sport mu je razonoda, razvijanje tijela i poboljšanje sposobnosti.

Prirodu obožava i sve njene prirodne ljepote.

Svoju opuštenost uvijek planira putovanjima  i avanturama , koji mu promjene cijeli život, a obilasci svjetskih metropola , uvijek ga oplemenjuju, jer upoznaje nove istorijske i kulturne baštine. On je osoba, koja može svakog razumjeti i uvijek pružiti zadovoljstvo, sreću i radost.